Breu qüestionario jugadora: CAROLINA MORENO

NOM: CAROLINA MORENO
19 anys

1. Des de quan jugues a hoquei gel i qui et va introduir?
Vaig iniciar-me a l’hoquei gel l’any 2016 gràcies a la Luz Ramírez (delegada del Barça en aquells moments, no sé si encara segueix).
Vaig deixar-ho el 2017 per poder seguir dedicant-li hores a l’hoquei línia, fins a la temporada passada 2019-2020 amb el Club Gel Puigcerdà, on realment m’he sentit més còmoda amb aquesta disciplina.

2. Com viuen a la teva família l’hoquei gel?
Si estic a pista, sempre ho viuen amb molta tensió i nervis. Fora del gel ho viuen amb molta alegria, saben que soc feliç i gaudeixo cada partit i cada entrenament. Sempre m’han fet costat i m’han portat on sigui: són els millors.

3. Quantes hores entrenes a la setmana, dins i fora de la pista?
A la setmana intento entrenar 10 h, aprofitant pista al matí i a la tarda + físic. Les setmanes que hi ha partit difícil, faig unes 8’30 h, per no carregar massa les cames.

4. Tens alguna mania abans de començar un partit?
Més que manies, tinc costums i rituals. Em poso les guardes i quan només em queda la part de dalt em faig les meves trenetes i surto del vestuari amb dues pilotes de tenis per fer una mica
de coordinació i concentrar-me al màxim pel partit. Com a mania tinc, abans que l’àrbitre tiri el disc al gel per començar el partit, toco els pals de la porteria, amb l’estic.

5. Quin és el teu jugador d’hoquei gel favorit o referència personal?
Sense cap dubte el Marc-André Fleury, porter dels Vegas Golden Knights de la NHL. És un porter molt explosiu que no dona cap puck per perdut i això és el que intento sempre, no donar cap disc per perdut, lluitar fins al final.

6. Què li diries a algú que no coneix l’hoquei gel per animar-lo anar a veure un partit?
Segur que no s’avorrirà, és un joc molt ràpid en què tota l’estona hi ha una nova situació. Això fa que el joc no es faci monòton.

A part, t’ensenya moltíssims valors importants com respecte, companyonia i passió.