Salva Barnola, entrenador del CG Puigcerdà: “Una victòria dels nostres Juniors contra el CH Huarte, pràcticament ens garantiria l’entrada als play-off’s”

u20-hockeyphoto

 Foto: www.hockeyphoto.net

CATALÀ

Previa de la 8a jornada de Liga Nacional de Hockey Hielo Junior

En una jornada sense partit en categoria sènior, son el jugadors juniors els que prenen protagonisme en la lluita per a instal·lar-se en les primeres posicions de la taula.

El proper dissabte dia 5 de novembre i en una jornada de descans per a l’equip sènior del CG Puigcerdà (aplaçament del partit contra CH Boadilla), totes les mirades estaran posades en l’equip Junior del club, un equip que està aixecant força expectació vist el seu bon rendiment en els que portem de temporada.

Exceptuant el partit contra el FC Barcelona, on van ser superats clarament per l’equip més en forma de la competició, els Juniors ceretans duen dues derrotes per la mínima (Txuri Urdin i Majadahonda) i dues victòries folgades (Huarte i Jaca), resultats que els situen en 4a posició de la classificació, a sols 3 punts de Majadahonda i Txuri Urdin.

El seu entrenador Salva Barnola, es conscient que els punts contra el proper rival, el CH Huarte, no es poden deixar escapar per a aconseguir una certa tranquil·litat de cares a la participació en els play-off’s.

De fet, sempre segons Barnola, l’equip té fonamentades possibilitats d’assolir la segona plaça final de la lliga regular, per darrera del Barça.

L’Huarte de Pamplona, és l’equip més jove de la competició però aquesta joventut posada a les ordres de l’experimentat entrenador Jorge “Popi” Calvo, fa de l’equip “pamplonica” un rival a respectar doncs de ben segur que no ho posaran fàcil.

Pel que fa al dia a dia del Puigcerdà, Barnola espera comptar amb tots els efectius (17 jugadors) per a dissabte i així poder disposar de 3 línies completes.

Aprofitant que no hi ha partir Sènior, el partit del CG Puigcerdà Junior es disputarà el dissabte 5 de novembre, a la Pista de Gel de Puigcerdà i a les 21:30 hores i és una bona ocasió per a que els aficionats gaudeixin d’aquest equip que ja es una realitat, doncs no oblidem que son la columna vertebral de l’equip sènior.

A continuació es poden escoltar les valoracions de Salva Barnola

PROPERA JORNADA DELS EQUIPS DEL CG PUIGCERDÀ 

captura

CASTELLANO

Previa de la 8a jornada de Liga Nacional de Hockey Hielo Junior

En una jornada sin partido en categoría sénior, son los jugadores Juniors los que toman el protagonismo en la lucha por ubicarse en las primeras posiciones de la tabla.

El próximo sábado día 5 de noviembre y en una jornada de descanso para el equipo sénior del CG Puigcerdà (aplazamiento del partido contra CH Boadilla), todas las miradas estarán puestas en el equipo Junior del club, un equipo que está levantando bastante expectación visto su buen rendimiento en los que llevamos de temporada.

Exceptuando el partido contra el FC Barcelona, donde fueron superados claramente por el equipo más en forma de la competición, los Juniors ceretanos llevan dos derrotas por la mínima (Txuri Urdin y Majadahonda) y dos victorias holgadas (Huarte y Jaca), resultados que los sitúan en 4a posición de la clasificación, a sólo 3 puntos de Majadahonda y Txuri Urdin.

Su entrenador Salva Barnola, es consciente de que los puntos contra el próximo rival, el CH Huarte, no se pueden dejar escapar para conseguir una cierta tranquilidad de caras a la participación en los play-off’s.

De hecho, siempre según Barnola, el equipo tiene fundamentadas posibilidades de lograr la segunda plaza final de la liga regular, por detras del Barça.

El Huarte de Pamplona, es el equipo más joven de la competición, pero esta juventud puesta a las órdenes del experimentado entrenador Jorge “Popi” Calvo, hace del equipo pamplonica un rival a respetar, pues a buen seguro que no lo pondrán fácil.

En cuanto al día a día del Puigcerdà, Barnola espera contar con todos los efectivos (17 jugadores) para sábado y así poder disponer de 3 líneas completas.

Aprovechando que no hay partido Sénior, el partido del CG Puigcerdà Junior se disputará el sábado 5 de noviembre, a la Pista de Hielo de Puigcerdà y a las 21:30 horas y es una buena ocasión para que los aficionados disfruten de este equipo que ya es una realidad, pues no hay que olvidar que son la columna vertebral del equipo sénior.

A continuación se pueden escuchar las valoraciones de Salva Barnola.

PRÓXIMA JORNADA DE LOS EQUIPOS DEL CG PUIGCERDÁ

captura