Salva Barnola : “Fins a 7 absències en la plantilla, converteixen el proper partit contra el Milenio – Logroño, en una trampa . Però no hi ha excuses”

eric-espada
El jove Eric Espada, podria debutar amb l’equip sènior.

Català

Prèvia de la 9a jornada de Liga Nacional de Hockey Hielo

En els dies previs al partit de la 9a jornada de lliga en categoria sènior, la situació s’està complicant per al CG Puigcerdà a causa de les absències que afectaran a la plantilla i que deixarà en mínims l’equip que viatjarà a Logroño per a enfrontar-se contra el Milenio CP.

En aquesta temporada, més que en altre si cap,  tots els jugadors son importants i tal i com comenta l’entrenador del CG Puigcerdà Salva Barnola, absències com les de Boronat, Piñar, Moreno, Arauz o Paul, algunes per lesió, altres per motius d’estudis, trastoquen l’objectiu inicial d’aprofitar aquest partit per a donar més solidesa a aspectes com el power-play o també estudiar combinacions alternatives en les línies.

Fins i tot, Barnola veu com es complica la possibilitat de “donar més minuts a jugadors que els mereixen, com per exemple el segon porter, que en circumstàncies normals hagués jugat tot el partit”.

I tot plegat, sense oblidar que tal com remarca molt l’entrenador “tot el que no sigui aconseguir els 3 punts, seria un desastre de cares a assolir l’objectiu d’entrar en play-off’s”.

En qualsevol cas, Barnola també veu aspectes positius en aquesta situació doncs, molt probablement, Eric Espada, un jugador del planter amb 19 anys, tindrà l’oportunitat de debutar en categoria sènior.

I també en positiu, Salva Barnola deixa un darrer missatge “No hi han excuses, hem de treballar amb el que tenim i hem de continuar donant la cara”.

Actualment, el CG Puigcerdà es troba en 5e lloc de la classificació, a 2 punts del quart que és el FC Barcelona.

Finalment, cal destacar que durant dissabte 12 i diumenge 13 es disputarà a Puigcerdà el Primer Festival U14 (fins a 14 anys) amb la participació dels equips de FC Barcelona, CH Jaca, CH Boadilla i CG Puigcerdà com a amfitrió. No deixarà de ser una bona ocasió per a veure en acció al joves jugadors del planter ceretà.

A continuació es poden escoltar les valoracions de Salva Barnola (en català)

ACTIVITAT DELS EQUIPS DEL CG PUIGCERDÀ DURANT LA PROPERA JORNADA

 captura

 

Castellano

Previa de la 9a jornada de Liga Nacional de Hockey Hielo

Salva Barnola : “Hasta 7 ausencias en la plantilla, convierten en una trampa el próximo partido contra el Milenio – Logroño. Pero no hay excusas”

En los días previos al partido de la 9a jornada liguera en categoría sénior, la situación se está complicando para el CG Puigcerdá debido a las ausencias que afectarán a la plantilla y que dejará en mínimos el equipo que viajará a Logroño para enfrentarse contra el Milenio CP.

En esta temporada, más que en otras si cabe, todos los jugadores son importantes y tal y como comenta el entrenador del CG Puigcerdà Salva Barnola, ausencias como las de Boronat, Piñar, Moreno, Arauz o Paul, algunas por lesión, otras por motivos de estudios, trastocan el objetivo inicial de aprovechar este partido para dar más solidez a aspectos como el power-play o también estudiar combinaciones alternativas en las líneas.

Incluso, Barnola ve como se complica la posibilidad de “dar más minutos a jugadores que los merecen, como por ejemplo el segundo portero, que en circunstancias normales hubiera jugado todo el partido”.

Y todo ello, sin olvidar que tal como remarca el entrenador “todo lo que no sea conseguir los 3 puntos, sería un desastre de caras a alcanzar el objetivo de entrar en play-off’s”.

En cualquier caso, Barnola también ve aspectos positivos en esta situación pues, muy probablemente, Eric Espada, un jugador de la cantera con 19 años, tendrá la oportunidad de debutar en categoría sénior.

Y también en positivo, Salva Barnola deja un último mensaje “No hay excusas, tenemos que trabajar con lo que tenemos y debemos continuar dando la cara”.

Actualmente, el CG Puigcerdá se encuentra 5º clasificado en la liga, a 2 puntos del 4º, que es el FC Barcelona.

Finalmente, destacar que durante sábado 12 y domingo 13 de noviembre, se disputará en Puigcerdà el Primer Festival U14 (hasta 14 años) con la participación de los equipos de FC Barcelona, CH Jaca, CH Boadilla y CG Puigcerdá como anfitrión. No dejará de ser una buena ocasión para ver en acción al jóvenes jugadores del plantel ceretano.

A continuación se pueden escuchar las valoraciones de Salva Barnola (en catalán)

 ACTIVIDAD DE LOS EQUIPOS DEL CG PUIGCERDÀ DURANTE LA PRÓXIMA JORNADA

captura