Rivals complicats a casa i a porta tancada pels equips del CG Puigcerdà aquest cap de setmana

Torna l’hoquei gel a la capital de la Cerdanya. Els equips del CG  Puigcerdà s’enfrontaran als favorits per assolir els títols aquesta temporada a casa i a porta tancada. Un fet a tenir en compte donat el poder intimidatori de la pista ceretana que no podrà comptar amb l’anomenat setè component. Els partits encara no es poden disputar amb públic i des del club s’espera que ben aviat es deixi incorporar aquest gran element que representa l’afició.

 

Dissabte 21/11

13:00h. CG PUIGCERDÀ – BARÇA HOCKEY GEL (J7)

Dissabte a les 13h serà el torn de l’equip masculí que rebrà al Barça hockey gel, el derby de la competició.

Després de la semifinal de la passada temporada els dos equips catalans es tornaran a veure les cares en aquest curs tan atípic. Els blaugrana només han pogut jugar un partit complet i uns minuts d’un altre amb el balanç negatiu d’una derrota tot i que van viatjar amb baixes molt notables. No han tingut per tant massa continuitat en ritme competitiu ni gaires entrenaments per preparar-se. Però la del Barça és una de les plantilles més compensdes i completes de la lliga. Un dels favorits clars, a priori, per guanyar els títols en joc amb una de les millors defenses de la competició i amb molt talent en la davantera. Tot plegat el fa un equip complet i perillós en totes les pistes. Segurament l’any passat va demostrar ser una mica irregular però és un conjunt que no va perdre ni un partit a casa. Només el Puigcerdà amb un gol d’or en el partit decisiu de la semifinal el va poder batre a casa. Fora de Barcelona es van mostrar més irregulars, també condicionats per baixes i altres problemes puntuals, però van ser el campions de la fase regular de la lliga i a Puigcerdà s’acostumen a motivar especialment per intentar esgarrapar els punts.

Un rival que és una incògnita en quin nivell de forma es troba i que arribarà a Puigcerdà després del partit dels locals a Majadahonda que tan mal sabor de boca va deixar al final. Els jugadors de Barnola i d’Hilario voldran tornar a la dinàmica guayadora que portaven i així allunyar en punts a un rival que segurament durant la temporada anirà a més. Pel partit de dissabte el Puigcerdà recuperarà algunes de les baixes amb les que va viatjar a Madrid, però encara tindrà alguna abscència remarcable de jugadors importants que necessitaran un temps indeterminat de recuperació encara.

Barnola feia una llarga valoració del partit contra el Barça:

 

La setmana següent aquests dos rivals es tornaran a veure les cares a la pista ceretana amb les càmares d’Esport 3 de testimoni.

Dissabte 22/11

15:30h. CG PUIGCERDÀ – SAD MAJADAHONDA (J9)

Finalment arribarà el partit ente els dos millors equips, fins ara, de la lliga iberdrola. Sobre el paper Majadahonda partirà com a clar favorit. La seva trajectòria les avala i no oblidem que l’any passat en temporada regular li va endossar 20 gols al Puigcerdà en cada volta que van jugar, a Madrid i a Puigcerdà. En les semifinals van ser les butxines de les ceretanes amb resultats ja més ajustats: 3-1 i 5-1. Les madrilenyes, tot i la dificultat per trobar motivacions quan porten tant temps guanyant-ho tot, segueixen sent el rival a batre i no en va porten imbatudes 5 temporades seguides i han guanyat 7 títols les 8 últimes temporadas. I demostrant que ningú els ha fet hombra tot aquest temps.

Les ceretanes afronten el partit amb moltes ganes per medir-se a l’equip referent i veure exactament on estan les seves aspiracions. El frec a crec en la classificació s’ha de demostrar en aquest enfrontament directe i es treballa per poder apropar-se a guanyar a l’equip majariego.

L’entrenador Vitaliy Kulikov valorava així la prèvia de l’important partit:

 

Tot i que el Puigcerdà ha jugat un partit més que les seves rivals, el resultat del partit decidirà l’equip líder de la competició, de forma provisional. El partit a Majadahonda serà al final de la fase regular, a finals de febrer si tot va bé.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com