Resultats sorprenents dels equips del CG Puigcerdà

L’equip sènior masculi del CG Puigcerdà va guanyar un partit a la pròrroga i va perdre el segon contra un rival teòricament d’inferior nivell del de la Cerdanya. I en canvi l’equip femení va guanyar contra pronòstic contra un rival que l’endemà va batre al líder fins aleshores invicte.

KOSNER CLUB HIELO HUARTE
6:7
( 1-3, 4-2, 1-1 )
CG PUIGCERDA

Primer partit contra un rival molt incòmode que sap desequilibrar al rival i jugar les seves armes a les mil meravelles. Després d’un primer període dominat en el joc i en el marcador per el Puigcerdà, el segon va servir perquè l’equip local remuntés i arribés a posar-se per davant. Tot i el gol local que inaugurava el marcador, dues superioritats li servien a #92 Ignat Zemchenko per anotar dos gols que suposaven la remuntada parcial. A poc d’acabar la part, el primer d’ #26 Alejandro Jociles en aquest primer període posava el 1-3 amb el que s’acabava el periode.

En el segon periode Huarte anotava tres gols per empatar el partit i #26 Alejandro Jociles anotava el seu segon gol per tornar a empatar el partit. Al minut següent els navarresos es tornaven a avançar i en el darrer minut del període un gol de #10 Mark Skutar deixava el 5-5 en el marcador.

En el tercer el Puigcerdà s’havia avançat gràcies al seu davanter #81 Pol Costa i va ser Huarte que va marcar a poc d’acabar forçant el temps afegit i el repartiment de punts. En la pròrroga un gol de #69 Leon Tona va suposar el punt extra pel fet de guanyar l’enfrontament.

Dos punts molt treballats per un Puigcerdà que va semblar que podia dominar el partit però que se li va escapar de les mans en la segona part.

Per veure el primer partit:

5:4
( 0-2, 4-1, 1-1 )

En el segon partit del cap de setmana el CG Puigcerdà semblava més ben preparat físicament que un Huarte que havia descansat a casa.

El primer període el Puigcerdà va dominar el xoc sense ocasions massa clares. Només començar el jugador Alejandro Jociles va rebre una dura càrrega molt alta però sense sanció. El jugador cerdà va visitar l’hospital navarrès i no va tornar a jugar. En una jugada en inferioritat, #9 Nacho Granell va marcar un gol amb un bon llançament alt que el porter local no va poder aturar. El segon gol arribava a un minut i mig d’acabar quan, en superioritat, #10 Mark Skutar va fer un bonic slap quasi des de la línea blava de primeres (on timer) que va entrar com un misil a la porteria local.

En el segon període els locals van reaccionar i amb un parcial de 4-1 es van posar per davant en el marcador. Gols des de mirtja distància, tres d’ells en superioritat. Només neutralitzats per un gol de #25 Martí Monés a porteria buida després d’una bona centrada al segon pal de Sergeii Stetsyura.

El tercer període Huarte va saber defensar bé i jugar les seves cartes a la perfecció. A pocs minuts d’acabar el partit #7 Marc Gómez empatava el partit però a 45 segons per acabar el temps reglamentari arribava el gol definitiu d’un potent slap des de la llunyania, des d’on van arribar la majoria de gols navarresos.

El Puigcerdà es deixava sorprendre els dos partits i queda relegat en la cuarta posició de la lliga.

Per revisar el partit:

La setmana que ve el CG Puigcerdà masculí jugarà el primer partit a casa contra SH Majadahonda.

CH JACA
3:5
( 1-0, 2-3, 0-2 )

Amb només un entrenament en el gel de Puigcerdà l’equip femení va donar la sorpresa de a jornada guanyant a l’equip revelació de la lliga Iberdrola demostrant una progressió molt clara en el partit. Tot i la dificultat en aturar a la golejadora letona, Mijone, un bon treball defensiu de l’equip amb el concurs fonamental de la portera Carolina Moreno i bona resolució de les davanteres, sobretot Paula Giménez Pereiro i Judit Pareja amb 2 gols cadascuna.

El primer període començava amb el domini quasi absolut de l’equip local, amb més rodatge i descans que les noies que havien sortit a altes hores de matinada per jugar un partit a mig matí a la capital de la jactania, en un horari molt atípic. Les ocasions més clares van ser locals pe`ro la portera Carolina Moreno ho va aturar pràcticament tot i l’equip va marxar al primer descans només 1-0 en el marcador.

El segon període en una inferioritat la golejadora i capitana #26 Paula Giménez Pereiro culminava una escapada despres de guanyar un puc en camp propi. Poc després les cerdanes s’avançaven en el marcador mitjaçant #64 Judit Pareja i les locals canviaven de portera. Tot i el ràpid empat local aprofitant una errada en inferioritat, un golàs de la jove Paula Giménez Pereiro tornava a posar a davant el Puigcerdà. Abans d’acabar el segon període les locals empataven a 3.

El tercer període el Puigcerdà aprofitava la primera superioritat que tenia per posar-se per davant amb un gol de #23 Nayade Rodríguez. Pocs minuts després, també en superioritat, novament #64 Judit Pareja deixava el marcador en el definitiu 3-5.

Tres primers punts per un Puigcerdà que es va entregar al màxim i va fer un partit molt seriós i efectiu.

Judit Pareja, golejadora per partida doble, valorava la primera victòria de la temporada: