Repàs a l’activitat de l’hoquei gel prevista pel cap de setmana 25 i 26 de març de 2017.

(Foto: www.hockeyphoto.net)

Tot seguit fem un repàs a l’actualitat més destacada dels equips del CG Puigcerdà.

Equip sènior:

El segon partit del play-off pel 5r i 6r entre el CG Puigcerdà i el CH Boadilla, que havia de tenir lloc a la pista de l’equip madrileny aquest dissabte, no es disputarà donat que el CG Puigcerdà a comunicat que no disposava de prous efectius. La resolució d’aquest play-off queda a l’espera de la decisió federativa definitiva.

Equip júnior:

Tampoc es jugarà el segon partit del play-off pel 3r i 4t lloc entre el CG Puigcerdà i el CHH Txuri Urdin, que estava previst per a aquest dissabte a la pista de Puigcerdà. En aquesta ocasió el motiu ha estat la sol•licitud d’aplaçament realitzada pel Txuri Urdin tot manifestant la manca de jugadors per a completar l’equip. Molt probablement, aquest partit tindràlloc el dia 8 d’abril.

Equip Sub 16:

Jornada de descans a l’espera dels compromisos de l’1 i 2 d’abril en que es desplaçaran a Barcelona, per a jugar dues jornades de lliga contra el FC Barcelona.

Equip Sub14:

L’equip Sub14 viatjarà a Vitoria – Gasteiz per a disputar la jornada 33 i enfrontar-se al CH Bipolo.

Equip Sub12:

Jornada de descans.

Equip Sub10:

Cap de setmana d’intensa activitat per a l’equip Sub10 que viatjarà a Logroño per a participar en el 2n Festival Nacional de la categoria. El Puigcerdà i 10 equips més jugaran fins a 6 partits entre dissabte 25 i diumenge 26, en el que serà un dels moments més importants de la temporada per a aquest jove equip.

whatsapp-image-2017-03-24-at-17-03-36

Mes informació en: http://www.competiciones.fedhielo.com