CG PUIGCERDÀ
8:5
(1-3, 6-2, 1-0)
SAD MAJADAHONDA

Victòria impressionant (8-5) del CG Puigcerdà que retorna la confiança en un equip que havia perdut els tres últims partits de Lliga. Els jugadors van demostrar que no es donen mai per vençuts i van encarrilar el pas als playoff de la millor manera possible. Els groc-i-negres serans segons d’aquesta fase regular després de ser els protagonistes de la primera volta de la temporada.

El partit va començar malament pels homes de Barnola. Quan tan sols havia transcorregut un minut de partit, el jove defensa Martí Monés cometia un error en l’entrega d’una passada que aprofitava el jugador visitant Javi Sánchez per posar el 0-1 en el marcador. A la meitat del període, un atac del Puigcerdà permetia a Marc Paul empatar el partit després d’un bon tir a passada del seu germà Oriol. Els ‘majariegos’ tornarien a avançar-se un minut després amb un gol de Stephenson que Tornqvist va tenir dificultats per detindre. A finals del primer terç, Pablo Mata s’encarregava de posar el tercer pels visitants en una jugada on la defensa ceretana permetia una posició fàcil de tir.

L’equip no jugava malament amb el resultat en contra. Tot i això, al primer minut del segon període, el Majadahonda tornava a engreixar el marcador en un altre error individual de l’equip local que convertia Francisco Aparicio. Vuit minuts més tard, el canadenc Stephenson deixava les coses molt complicades pel Puigcerdà (1-5). Però el vigent campió d’aquesta lliga no volia deixar-se vèncer tant fàcilment i els jugadors seguien insistint a la porteria de Nacho García, que estava fent una gran actuació.

Al minut 31, el minut d’or de l’equip, el Puigcerdà aprofitava l’experiència entre els defenses de Granell, que començava a retallar distàncies en el marcador. En la següent jugada, un face-off que es va endur el Puigcerdà permetia a Prokop anotar un golàs de jugada individual que posava el neguit en els visitants. Per si no n’hi havia prou, el Puigcerdà aprofitava el momentum i uns segons després, Prokop feia el seu segon gol de la tarda , el 4-5 després d’un bon tir llunyà. El Puigcerdà sabia que tocava apretar encara més i al cap de tres minuts, Boronat enganxava un slap impresionant que posava l’empat en el marcador i canviava totalment el guió de partit. El Majadahonda no sortia de la pressió ceretana, havia desaparegut del partit. Els locals ho sabien i no van deixar de treure les urpes per sentenciar el més aviat possible la remuntada. A poc temps d’acabar la segona part, el Puigcerdà es reafirmava amb dos bons gols, altre cop seguits, de Granell i Marc Gómez (7-5).

Els jugadors visitants es podrien haver estalviat el darrer terç del matx, doncs no van disposar de gaires ocasions per inquietar la porteria de Tornqvist. Un període que va venir marcat per les sancions i les picabaralles entre jugadors, que només feien que demostrar el trasbals d’un equip que havia passat de guanyar amb contundència a perdre el partit i, conseqüentment, una oportunitat més per entrar als playoff. En una jugada marca de la casa, Ramon Morer tancava la golejada després de rebre una passada de Muñoz que donava la tranquilitat als locals a 3 minuts del final. El Puigcerdà ja es veia classificat per playoff i no va caure en les provocacions dels madrilenys al final del partit.