Puigcerdà va perdre el partit a sis segons del final després de fer possible la remuntada

(crèdit foto Yann Rieu Caap Image hockeyphoto.net)

lnhh Sènior

CG PUIGCERDA
4:5
( 0-1, 2-2, 2-2 )
CH JACA

Tot i no fer un bon partit el CG Puigcerdà va saber patir i donar emoció al final, tot aprofitant les circumstàncies del joc. Tot i que finalment la remuntada no va ser possible i a pocs segons d’acabar el Jaca va sentenciar el marcador. El joc dels groc-i-negres va ser menys intens i precís que una setmana abans i va estar molt marcat per l’ansietat d’anar darrere en el marcador i el cansament en la tercera part.

Una primera part molt fluixa dels locals va suposar que l’equip visitant comencés manant en el marcador i en el partit. El Puigcerdà va anar a remolc la resta  del partit però només va encaixar un gol. En el segon terç, jaca va tornar a anotar posant-se 2 a 0 i poc després de retallar diferències, Puigcerdà va disposar d’un llançament de penal a pocs minuts de la meitat del partit que també va suposar l’expulsió a vestuaris del porter canadenc del CH Jaca just després d’aturar-lo. El porter suplent, que compagina aquesta tasca amb la de porter sub20 del CG Puigcerdà, va assumir la difícil tasca de defensar la porteria jacetana. I tot i rebre gol en el primer llançament va estar ben ajudat pels seus companys la resta del partit, concedint pocs tirs a la seva porteria. I és que CH Jaca va saber superar les dificultats que se li van anar presentant. Va tenir molta fe i va adormir el partit durant 10 minuts la tercera part. Però el CG Puigcerdà, ben recolzat per l’afició, va treure el geni i va aconseguir igualar el partit a pocs minuts d’acabar el partit. Semblava que era el moment dels homes de Barnola d’emportar-se el partit. I en un error defensiu per intentar no perdre la zona ofensiva un 2 contra 1 va acabar amb un tir per baix que el porter local Beliansky no va poder aturar. Faltaven 9 segons per acabar el partit i el gerro d’aigua freda a tota la grada va ser dels importants. Però l’esport ja té aquests cops amagats i l’equip i l’afició va felicitar l’oponent per saber aprofitar la situació  i emportar-se els tres punts.

Els golejadors del CG Puigcerdà van ser Morer #17 en dues ocasions, Granell #9 i Paul #4 en una cada un. dos gols en superioritat, els dos primers.

Barnola ens va explicar com ho va veure:

La classificació a falta de dues jornades per acabar-se la competició regular segueix liderada pel CHH Txuri Urdin amb 33 punts. 27 en té el Jaca, segon. 20 el Barça tercer. SAD Majadahonda amb 12 i amb 7 i cuer el CG Puigcerdà.

La setmana que ve el CG Puigcerdà rebrà al FC Barcelona. Diumenge a les 12h, horari excepcional degut a la retransmissió televisiva del partit.

U20

0:5
( 0-3, 0-0, 0-2 )
CH HUARTE

L’equip sub20 no va tenir cap opció contra el CH Huarte, que ja en el primer terç va deixar clara la seva superioritat. Amb un equip format principalment per jugadors su17 el CG Puigcerdà tenia esperances de classificació per playoff en aquesta categoria sub20. Però amb la derrota les possibilitats es van veure clarament minvades. Els puigcerdanesos queden en cinquena posició amb 5 punts. 5 menys que els seus botxins, CH Huarte amb 10 en la quarta posició, la darrera que dóna accés a playoff. Tercers el CHH Txuri Urdin amb 19 punts. FC Barcelona segons amb 29. I primers La Nevera Majadahonda amb 36 punts.

La setmana que ve si no hi han canvis en el calendari haurien de rebre al potent equip del FC Barcelona.