Puigcerdà i Barça es tornen a citar per jugar-se la final de la lliga

El Puigcerdà es va classificar per la via ràpida per una nova final de la lliga i es tornarà a trobar al Barça a la final, en la redició de l’eliminatòria del curs passat. El U15 tot i perdre tots els partits van demostrar que van per el bon camí.

CG PUIGCERDA
6:2
( 3-0, 2-1, 1-1 )
SH MAJADAHONDA

El CG Puigcerdà va classificar-se per la final de la lliga Loterías per la via ràpida sense donar cap opció al rival Majadahonda. En un primer període molt efectiu va dominar en el marcador i en el joc àmpliament i aquest domini el va saber administrar per acabar guanyant clarament el partit.

El primer gol de la nit el va marcar #22 Oriol Boronat amb un gran mà a mà amb el porter. Un gol que va servir de revulsiu al públic per despertar dels primers minuts de joc. Poc després aprofitant una superioritat, #27 Sean McGovern feia una entrada en zona amb velocitat i definició vertiginosa per posar el 2-0.  Abans del primer descans el mateix McGovern amb una jugada de costa a costa al més pur estil playmaker anotava el tercer.

En el segon període es va veure un intent d’entrar en el partit de Majadahonda però molt tímid. El primer moviment va ser canviar de porter i també va incrementar el xoc físic al límit. El Puigcerdà va anotar el 4-0 mitjançant Boronat de nou en un 5 contra 3 desviant un llançament de Mark Skutar. Passat l’equador del partit #92 Ignat Zemchenko va anotar el 5-0 després d’aprofitar molt bé la seva envergadura i va anotar el seu primer gol després d’una recuperació per la pressió de Granell. Poc després Majadahonda aprofitava una doble superioritat per anotar el seu primer gol de la nit. Amb el 5-1 s’arribava al segon descans.

El tercer període va ser molt trabat. El Puigcerdà ja tenia la feina feta i va entrar en el joc més físic en el que els dos equips van proposar. Poc després del segon gol de Zemchenko hi va haver una trifulca que va acabar amb un jugador del Puigcerdà expulsat a vestuaris. En el darrer minut del partit Majadahonda en inferioritat va anotar un segon gol que va arribar molt tard, ja sense temps de reacció.

Al final del partit Alfonso Garcia, capità de Majadahonda i Leon K-B Tona, assistent del Puigcerdà responien unes preguntes:

En l’altra semifinal el Barça va necessitar d’una agònica tanda de penals per treure el bitllet per la seva segona final consecutiva. Recordem que defensa títol.

Els dos primers partits de la final seran el proper cap de setmana a la capital de la Cerdanya.

Ja es va resoldre la final femenina i el CHH Txuri Urdin són les noves campiones de la lliga Iberdrola. El CG Puigcerdà vol felicitar públicament l’equip del CHH Txuri Urdin.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com