Primera estació del 2017 per als joves del CG Puigcerdà: Pamplona

cg-puigcerda-ch-huarte-05-11-16
Els joves del CG Puigcerdà incien l’activitat del 2017 amb compromisos davant el CH Huarte. Foto: www.hockeyphoto.net

Prèvia jornades 21 i 22 de gener de 2017 – Liga Nacional de Hockey Hielo, en categories Sub16 i Sub14

Els equips joves del CG Puigcerdà viatgen a Pamplona amb un triple compromís en front del CH Huarte.

L’activitat del CG Puigcerdà del proper cap de setmana canvia de protagonistes i davant de la jornada de descans dels equips sènior i junior, els equips Sub16 i Sub14 prenen el relleu amb tres partits a disputar a la Pista de Gel del CH Huarte de Pamplona

L’equip Sub16 jugarà dos partits a la pista pamplonesa. El primer dissabte 21 de gener a les 21:00 i l’altre el diumenge 22, a les 14:00. En tots dos partits tindran com a objectiu aconseguir la primera victòria de la temporada o, si més no, el primer punt en el seu compte particular.

No serà un repte fàcil doncs l’equip pamplonica està situat en la segona posició provisional de la classificació i va superar clarament als groc i negres en la seva visita a terres ceretanes. Però han passat 2 mesos des de llavors i l’equip ha treballat dur a les ordres de Bastien Tona, l’experimentat jugador sènior del CG Puigcerdà, que aquesta temporada ha agafat la responsabilitat en aquesta categoria Sub16 i també de la categoria Sub14.

Per la seva parta l’equip Sub14 del Puigcerdà tindrà el mateix rival però únicament un partit el dissabte 21, a les 14:30.

Aquest serà el cinquè partit de la temporada per a aquest joves jugadors menors de 14 anys i en cap d’ells s’han enfrontat a l’Huarte, així que aquí las expectatives estan més obertes. Ara be, obertes no vol dir que la victòria no sigui un repte doncs l’Huarte ocupa la tercera plaça provisional a la taula mentre que trobem al Puigcerdà en la vuitena posició.

Si voleu escoltar la prèvia de l’entrenador Bastien Tona sobre aquests compromisos, feu “click” al “play” del reproductor següent:

captura