Pol Duran, guanyador del 2n Trofeu John “Rocko” Meehan al millor defensa de la temporada.

(Foto: www.hockeyphoto.net. D’esquerra a dreta: Pere Gendrau, Georges Semler, Pol Duran, Daniel Brugman, Agustí Guinot)

El passat dissabte dia 25 de febrer, en els instant previs a l’inici del partit de lliga sènior entre el CG Puigcerdà i el CH Boadilla, es va fer l’acte de lliurament del 2n Trofeu John “Rocko” Meehan que reconeix la tasca destacada durant la temporada, d’un defensa del CG Puigcerdà.

25-final-copa-del-rei-82-83
John Meehan, en la seva època a Puigcerdà

En aquesta ocasió el guardó ha estat per a la jove promesa de 18 anys, Pol Duran i va ser lliurat per l’ex jugador i ex entrenador del CG Puigcerdà en els anys 80, Georges Semler. De fet, va ser Semler també la persona que va dur fins a Puigcerdà, a l’any 1981, al carismàtic jugador que dona nom al trofeu, John “Rocko” Meehan.

Pol Duran és un jugador encara en categoria júnior, però que aquesta temporada ha gaudit de molt protagonisme en les parelles defensives de l’equip sènior. Presenta un bon equilibri entre rendiment físic i qualitat tècnica, pren bones decisions en les sortides de zona i disposa d’un bon llançament des de la línia blava. D’altra banda els tècnics del club han assegurat que el seu compromís amb el treball del dia a dia a millorat molt. Tot plegat l’ha fet mereixedor del trofeu.

Aquest trofeu té com a inspirador a Daniel Brugman, company d’en “Rocko” a la Universitat de Yale i també al CG Puigcerdà. A ell s’han afegit altres ex jugadors i junts formen el jurat encarregat de seleccionar al guanyador del trofeu.

Com a fet destacat, en el procés de selecció es posa en valor el rendiment dels jugadors pel que fa a treball i presencia activa en els entrenaments, compromís amb l’equip, respecte als companys i actitud fora del gel. També es tenen en compte les estadístiques de punts, gols, assistències o plus/minus, però no son la part més important del procés de selecció.

Finalment, cal recordar que en la 1a edició del Trofeu Rocko, el guanyador va ser Jorge Piñar.

img_1811

www.clubgelpuigcerda.com

premsa i comunicació CGP : premsa@clubgelpuigcerda.com