PIERRE MEYNIER: EL JOVE REFORÇ DE FONT ROMEU PER AQUESTA TEMPORADA

Nom : Pierre Meiynier

captura

 

Nascut a Perpinyà  ( França) el 2 desetembre de 1996 i criat a Font Romeu

Aquest any el CG Puigcerdà comptarà amb aquest jove jugador francès de 21 anys. Tot i lo jove que és té un àmpli bagatge a la lliga D2 francesa i aportarà molta experiència com a atacant. A més vindrà a enriquir aquest aire jove de l’actual plantilla, en ple procés de canvi generacional.

Amb ell tenim una petita conversa per conéixer-lo millor amb 3 preguntes breus.

dsc_5893

Format a les categories inferiors del HC Font Romeu  la temporada 10-11 juga el campionat pirinenc hispano-francès U18 i ja concideix  amb jugadors del CGPuigcerdà.

CGP – L´hi fem dues preguntes en una, Pierre, fes-nos cinc cèntims d´aquesta experiència, així  com del teu pas per la formació del HC Font Romeu.

També on vas començar a jugar a hoquei i com és que coneixes a tants companys de l’actual plantilla del Club Gel Puigcerdà ?

Pierre : Vaig començar a jugar a hoquei des de la base amb el HC Font Romeu i així vaig anar pujant de categories. Vaig concidir amb jugadors del CGP con en Nacho, en David, en Pavel, en Leon, en Marc, en Julien etc..  ja que som d´edat semblant. Amb motiu d´aquest campionat transpirinenc vàrem jugar junts amb el HC Font Romeu o sigui que ja tinc vells coneguts aquí.

CGP -La temporada 12/13 fas el salt als alps, a Briançon concretament,  i fins l´any passat passes per diferents equips francesos de D2, una experiència molt enriquidora per la teva formació com jugador. Què en penses?

Pierre : Si va ser un canvi important ja que el primer any a Briançon vaig jugar a un nivell diferent del que estava acostumat. Però aquest pas endavant em va permetre créixer molt en la meva formació com a jugador i agafar una experiència molt enriquidora en tots els aspectes. Vaig estar 2 anys a Briançon i la meva primera temporada vam arribar al Play-Off a U18 elite , despres el següent any vaig  fer el salt a la D2 francesa  ja amb un nivell competitiu alt . Els dos darrers anys vaig jugar amb el Montpellier també a la D2 també arrivant a els Play Off.

CGP – Com ha anat la teva arribada aquest any al CGP així com la rebuda que has tingut en l’equip?

Pierre : Molt content, molt ben acollit aquí a Puigcerdà i feliç de poder estar una altra vegada per aquestes muntanyes. Com us deia aquí tinc vells coneguts i espero debutar el més aviat possible per ajudar a l’equip en el què sigui possible aportant el meu granet de sorra.

 

Historial  http://www.eurohockey.com/player/565702-pierre-meynier.html

captura

Molt bona sort i un gran reforç per aquesta nova temporada

 

 

Premsa i comunicació CG Puigcerdà

premsa@clubgelpuigcerda.com

banner-60-anys-cgp