CG PUIGCERDA
2:3
( 0-1, 2-2, 0-0 )
BARÇA HOCKEY GEL

El CG Puigcerdà no va tenir encert de cara a porteria i això ho va pagar car en el repartiment de punts. Un partit a porta tancada que Esport 3 va donar en directe i en el que hi van haver alternatives pels dos equips en el marcador.

El Barça s’avançava en el primer període després d’un bon gol de Layola, un jove jugador de la pedrera blaugana. El Puigcerdà gaudia d’oportunitats en superioritat però no les sabia materialitzar com en altres partits d’aquesta temporada. Una bona intensitat defensiva dels quadrats defensius blaugrana era responsable d’aquesta manca de conexió per aprofitar superioritats d’un i de dos jugadors en pista. Un Barça més còmode en el gel 5 contra 5 i amb la sensació de portar el partit per on volia. En el primer descans el marcador reflectia un 0-1.

El segon període començava amb un Puigcerdà molt efectiu que després de desaprofitar alguna superioritat més i veure com el Barça dominava el partit, aconseguia dos gols per capgirar l’enfrontament. Primer Nacho Granell #9 anotava després d’un tir ràpid al guanyar un faceoff. Més tard era León Tona #69 gràcies a un tir de canell des del centre de la zona aprofitant una recuperació en zona ofensiva, qui posava per davant als ceretans. El porter visitant semblava descentrat i el domini del joc culer no el reflectia el lluminós. Però l’alegria local duraria poc i dos gol en un minut tornaven l’aventatge a l’equip de Barcelona. Un altre gol de Layola i un de Torner deixaven un 2-3 en el segon descans.

El tercer període començava amb el record fresc del tercer període de la setmana passada. Els blaugrana no volien repetir la devallada de feia 8 dies i el Puigcerdà confiava en remuntar el partit igual que el darrer derbi. Però sorprenentment el marcador no es mouria en aquesta part. Un parcial de 0-0 en el que cap dels dos equips transformava les oportunitats que tenia. El Puigcerdà ho provava tot però no trobava l’encert d’altres ocasions. Ni en power play, ni treient el porter, ni en superioritat sense porter. S’acabava el partit i s’escapaven els tres punts de la Cerdanya, per la mínima i amb la sensació d’haver perdonat l’empat.

En l’altre partit el Txuri Urdin batia a casa al SAD Majadahonda per 3-1 i es colocaven, els bascos, colíders de la lliga empatats a 11 punts amb els de la Cerdanya. Majadahonda queda amb 8 i un partit menys, Barça amb 4 amb 3 partits menys i Jaca tanca la classificació amb 2 punts i dos partits menys que els líders.