Barça HG 0 6
CGP Sènior
Referee: Alos Roshchyn

Match Report

Partit intens i complet el viscut la tarda de dissabte a la pista del poliesportiu de Puigcerdà. Alternatives en el marcador, un dominador clar i una remuntada no apta per cardíacs amb final amb gol d’or a la pròrroga.

CG PUIGCERDA
7:6
( 1-2, 1-4, 4-0, 1-0 )
BARÇA HOCKEY GEL

El Puigcerdà es va veure sorprès per un Barça molt seriós durant dues parts i va remuntar en una tercera increible, forçant la mort súbita i anotant el gol definitiu 38 segons després de començar. Un partit en el que 4 gols dels de la Cerdanya els van anotar en superioritat i en el que no van donar mai per perdut tot i anar 4 gols per darrere.

(foto Atelierfotografic)

El partit començava amb un gol en la primera superioritat de l’equip local obra del golejador #9 Nacho Granell que rematava un llançament d’Uriol Boronat després d’una circulació en estàtic. Els groc i negres havien entrat una mica millor en el partit però l’equip blaugrana començava a agafar el domini de l’enfrontament a mesura que avançaven els minuts. Primer aprofitant uns errors defensius aconseguia empatar i pocs minuts després en una jugada amb pantalla i desviament de tir es posava per davant. Un resultat amb el que acabava el primer període però on el Barça ja imposava la seva pressió alta i acabava en superioritat interrompuda per la botzina del primer descans.

El Barça, tot i arribar tard i rebre una sanció de banqueta per la impuntualitat, entrava disposat a decidir el partit i en el 4 contra 4 posterior aconseguia el seu tercer gol després d’una bona combinació. Havien passat 33 segons de l’inici del període. Cinc minuts després una recuperació i contra del Barça acabava en el 4 gol davant del desconcert local que no generava perill a la porteria blaugrana. Altra cop cinc minuts després el Barça aconseguia una doble superioritat que no transformava però si que anotava un bon gol després d’un bon seguit de passades en superioritat d’un home. L’1 a 5 semblava definitiu tot i que faltava la meitat de partit per jugar-se. Poc després, en una escapada en power play, #07 Pablo Muñoz protagonitzava una jugada marca de la casa per posar una mica d’emoció i el 2-5. Encara la diferència era gran però el gol esperonava una mica a l’equip de Puigcerdà. La bona feina del Barça seguia i les línies patinadores visitants s’imposaven en intensitat i anticipació. En el tram final de la part un altre gol utilitzant la pantalla al porter i desviament després d’un slap molt net que trobava perfectament colocat a un jove davanter culer. Era el 2-6, s’acabava el període i res feia pensar en el què passaria a partir d’aleshores.

Els deu primers minuts del tercer període el Puigcerdà ho intentava però no trobava l’encert ni en superioritats disfrutades. I en un cinc contra cinc en pista una bona jugada de contracop la culminava Oriol Boronat després d’un bonic teva meva amb Ramon Morer. El gol feia creure al Puigcerdà encara amb 10 minuts per jugar-se i 3 gols per sota en el marcador. Un gol en superioritat de Nacho Granell acostava encara més a lequip local que començava el seu momentum en el partit en un tram final espectacular pels seus interessos. Quan faltaven 4 minuts el Puigcerdà anotava dos gols per empatar el partit en 30 segons. Amb un minut de temps mort pel mig demanat pel Barça però que no li servia per encaixar un altre gol en inferioritat, obra de Morer. I el de l’empat anotat per Granell, el seu tercer de la tarda.

El Barça s’havia obliadat de jugar i cometia tots els errors que no havia permès la resta del partit. El millor que li podia passar era que arribés la prórroga tot i que ja estava massa tocat anímicament. El Puigcedà, per contra, havia aconseguit la gesta d’igualar el partit i no volia que se li escapés la victòria. Poc més de 30 segons després de començar el temps extra, Boronat rebia una passada pel centre de la zona, es plantava davant del porter i el batia amb classe per aconseguir el gol d’or i el segon punt pel seu equip en el partit. Els jugadors del Barça no es creien el parcial que havien rebut i com se’ls havia escapat un partit que tenien dominat clarament.

La plantilla ceretana celebrava el gol i la remuntada èpica que acabava de protagonitzar i només lamentava no haver-ho pogut viure amb l’afició a les grades.

En l’altre partit de la jornada Majadahonda s’ha imposat també amb gol d’or després de dominar tot el partit i veure com el C Jaca remuntava un 0-4.