CGP Sènior
Referee: Carlos Nicolau

Match Report

omunicació CGP)

Gran semifinal catalana que es va decidir a la prórroga del tercer partit. Tot i perdre el primer enfrontament el Puigcerdà va saber patir i emportar-se el de desempat a la prórroga amb gol d’or.

BARÇA HOCKEY GEL
4:3
( 2-0, 1-2, 1-1 )
CG PUIGCERDA

En el partit de dissabte els blaugrana van protagonitzar una gran primera part molt resolutiva anulant als de groc i emportant-se el parcial per 2-0. Poc a poc l’equip de la Cerdanya va entrar al partit i va anotar un gol obra de #21 Juraj Prokop a pocs minuts de començar el segon període. Pocs minuts després del tercer gol blaugrana, novament Prokop, no deixava que el conjunt blaugrana marxés en el marcador i amb l’ajustat 3-2 s’acabava el segon període. Després de rebre un gol amb molta fortuna era #9 Nacho Granell qui marcava un gran gol però que no era suficient per empatar el partit, tot i que en els darrers minuts als locals se’ls va fer llarg i van acabar demanant l’hora.

Tot quedava pendent de l’endemà en el partit decisiu en el que es decidiria el segon finalista de la lliga 2019-20

2:3
( 1-1, 1-0, 0-1, 0-1 )

El darrer partit començava molt bé pels de Cerdanya quan als 30 segons #9 Nacho Granell posava el 0-1 en el marcador. Però el campió de la fase regular aconseguia l’empat abans d’acabar el període i posar-se per davant en el segon terç.

En el tercer, tot i el cansament de dos partits en 24 hores, el Puigcerdà va ser superior i va aconseguir l’empat gràcies a un gol en superioritat de Juraj Prokop.

Quedava tot per decidir en la prórroga i poc abans de que passessin 3 minuts una jugada molt ben portada pels tres jugadors en pista deixava a Marc Paul davant del porter i feia una passada perquè Nacho Granell, l’sniper de Llívia, que no fallava i aconseguia el gol d’or que valia la classifiacció per la final.

El CG Puigcerdà es classifica per segon any consecutiu per la final de la lliga contra pronòstic guanyant el líder de la fase regular, invicte a casa fins al partit de diumenge. Per segon any consecutiu el derbi de playoff se l’emporta l’equip pirinenc.

La final comença la setmana que ve amb dos partits a Donostia. La setmana següent es jugarà a Puigcerdà i si fes falta un desempat es tornaria a la capital de Gipúzcoa.