Attendance: 75
CGP Sènior
Referee: Alberto Guerra

Match Report

Cara i creu pels equips sènior del club en els seus llargs desplaçaments. Mentre l’equip femení aconseguia una nova victòria el masculí veia com el seu rival li remuntava un partit que tenia controlat en el tercer període amb polèmica arbitral.

SAD MAJADAHONDA
8:5
( 1-2, 3-3, 4-0 )
CG PUIGCERDA

L’equip de Barnola i d’Hilario començava molt ben posicionat en el partit i aconseguía una avantatge de dos gols en els primers minuts del primer període. Oriol Boronat #22 primer i Oriol Paul després #6 van ser els autors dels gols. Una dupla que va ser la més destacada per part del Puigcerdà en aquest partit. En el tram final del període Majadahonda aconseguía el seu primer gol, marxant el primer descans 1-2.

El segon període una nova jugada entre els dos protagonistes del primer gol acabava amb el petit dels Paul anotant un altre cop. Després que Majadahonda escurcés distàncies, novament Boronat anotava per un Puigcerdà que estava ben plantat en el gel tot i no fer mal en les situacions de power play. Després d’una superioritat no aprofitada pels groc i negres, Boronat posava el quart gol en el marcador i poc després, jugant en inferioritat un ràpid contraatac el culminava el jove Marc Gómez #7 amb un gol magnífic que fins i tot feia que els locals canviessin de porter. Era el 2 a 5 i el Puigcerdà dominava el ritme de partit. Uns minuts després una jugada ben portada pels locals, en inferioritat, va suposar un gol molt psicològic. En el darrer minut del període, una superioritat transformada per l’equip local que s’anava creixent, va significar el 4-5 amb el que s’acabava el període.

Després d’uns primers minuts del tercer període en els que els de la Cerdanya no van jugar bé la situació de partit, el gol de l’empat de Majadahonda va caure com una llosa. Tot tornava a començar amb l’empat a 5 i 13 minuts per jugar-se del tercer període. Uns minuts en els que els jugadors groc i negres es van anar descentrant fins que van rebre un gol polèmic. Era el primer cop que els locals es posaven per davant. 6-5. Després d’una jugada de contra amb molt perill un jugador local va impactar amb el seu estic a la cara del llivienc Nacho Granell. Aquest va quedar estès a terra i la jugada va acabar en gol. Tot i les protestes el gol va pujar al marcador i el Puigcerdà es va retirar a vestuaris uns minuts com a protesta després d’un seguit d’accions polèmiques no assenyalades. Passats uns segons, l’equip pirinenc va tornar al gel i va seguir amb un partit que ja tenia molt coll amunt, després de les sancions rebudes en aquell moment que el van fer jugar 5 contra 3. Dos gols més de Majadahondaa en doble superioritat van posar la rúbrica en una part per oblidar de l’equip ceretà.

Amb la derrota els de la Cerdanya veuen com Txuri Urdin, que va guanyar el seu partit a Jaca a la prórroga, s’acosta a un punt i Majadahoda es posa a tres. La propera jornada el CG Puigcerdà masculí rebrà al Barça hockey gel, que encara no ha puntuat i només ha pogut disputar un partit en la competició.