LNHH Sénior 
26/09/2020, 21:30
CH Jaca
2 - 3
Club Gel Puigcerdà
1st 2nd 3rd T
CH Jaca 2
Club Gel Puigcerdà 3
Pista Hielo CH Jaca
Attendance: 299
CGP Sènior
Referee: Alosa Roshchyn

Match Report

CH JACA
2:3
( 0-1, 1-1, 1-1 )
CG PUIGCERDA

 

L’equip sènior masculi del Club Gel Puigcerdà va haver de suar de valent per aconseguir la victòria a la sempre difícil pista de Jaca. Tot i avançar-se en el marcador en el primer període i no anar mai per darrere, els homes de Barnola van patir molt per emportar-se els primers tres punts de la temporada davant d’un rival amb menys ritme d’entrenament i algunes baixes significatives.

El primer període començava amb un domini del Puigcerdà fruit de diverses expulsions de l’equip local. Després s’invertirien els papers en les superioritats, però cap dels dos equips aconseguia materialitzar-les. Finalment Oriol Boronat #22, a la meitat de la part, aconseguia bon gol que avançava als de la Cerdanya en el marcador. Amb aquest resultat acabava el primer període tot i les ocasions en les dues porteries.

A l’inici del segon període el CH Jaca aconseguia empatar el partit amb un gol per alt d’Adrián Betran després d’una jugada d’insistència del conjunt local. Semblava que els jugadors aragonesos no acabaven de creure en que podien guanyar el partit i després de dues expulsions molt seguides rebien el gol que tornava a posar al Puigcerdà per davant, faltant 6 minuts per acabar el període. Aquest gol en doble superioritat el va anotar Oriol Paul #6, que tornava a l’equip després de la seva abcència en el segon partit de la final.

El tercer període començava amb un power play ben executat pels groc i negres, que aconseguien avançar-se per 1-3 en el marcador. Nacho Granell, l’sniper de Llívia, batia a un bon porter local Barbo, que va donar molta seguretat a l’equip jaquès durant tota la nit. Lluny d’arrugar-se el CH Jaca va anotar després d’un gran slap de Pablo Pantoja en superioritat. Jaca poc a poc s’ho creia però se li acabaven les forces per seguir atacant. Tot i que l’equip que jugava a casa va tenir algunes ocasions molt clares no va aconseguir transformar-les. A subratllar, un altre partit més, el porter Riku Tornqvist va ser un dels jugadors més destacats de l’enfrontament i les seves aturades van tornar a ser claus en la victòria groc i negra.

Amb aquests punts el CG Puigcerdà lidera la classificació en solitari, ja que l’altre partit que s’havia de jugar aquesta primera jornada, Majadahonda- Baça, es va ajornar.

La propera setmana, si no passa res, es jugarà a casa contra el SAD Majadahonda. Un equip madrileny que s’ha reforçat i que sempre planteja moltes dificultats, especialment a Puigcerdà.

Lineup

Name G A P +/- SOG PIM SAV Cards
1 1 2 2 2
1 1 2 1
4
1 1 6
1 1 2 5
-1
1 1 1
2 3 27
1
-1 1
1 2 3 3 11 2
1
-2 30
-2 1