LNHH Sénior 
15/02/2020, 22:00
Club Gel Puigcerdà
4 - 7
Barça HG
1st 2nd 3rd T
Club Gel Puigcerdà 4
Barça HG 7
Pista de Gel de Puigcerdà
Attendance: 1120
CGP Sènior
Referee: Marc Piguillem

Match Report

(foto Yann Rieu)

No van haver-hi sorpreses en l’última jornada de la lliga. El CG Puigcerdà va caure davant d’un favorit Barça Hockey Gel que va fer tots els mèrits per emportar-se el partit. Els barcelonins, campions d’aquesta fase regular, van sortir a guanyar el partit tot i no jugar-se res més que no fos decidir el seu rival per semifinals. Per tant, sembla que el desplaçament curt va pesar més que la qüestió esportiva i el Puigcerdà s’enfrontarà amb el Barça en els creuaments.

Un partit que va començar amb poc ritme, poca intensitat a les tanques i dues plantilles que van sortir amb diverses línies poc usuals. El fet que fos l’últim partit de la fase regular va generar consens a les dues banquetes i els entrenadors van donar minuts a la majoria dels jugadors. Això va canviar quan Oriol Rubio, el màxim golejador d’aquesta LNHH, va obrir el marcador en un clar atac blaugrana. També al primer període, Granell va posar la igualada amb un gran gol però ràpidament el Barça va reaccionar amb el 2-1.

El segon període va ser el més atractiu per una grada que va tornar a presentar gran aspecte. Després d’especular al primer terç, el partit va agafar ritme i intensitat i els dos equips van posar les cartes sobre la taula. El Barça va començar posant més diferència en el lluminós però els locals van reaccionar a base de contracops empatant el partit, gols de Leon Tona i Oriol Boronat. El líder no es va deixar impacientar i va anotar 2 gols més per distanciar-se d’una vegada per totes. Pablo Muñoz per això, va donar-li la emoció necessària amb el 4-5 a finals del període.

L’últim terç prometia molt interessant i així ho va ser fins que l’equip de la capital catalana va marcar el sisè gol. A partir d’aquí, els jugadors van abaixar les pulsacions i durant el tràmit final es van veure dos equips pensant ja en el pròxim derbi, també aquí a la Cerdanya. Alejandro Carbonell, autor d’un hat-trick en el partit, va marcar el definitiu 4-7.

David Caballero, galardonat amb el premi John “Rocko” Meehan com a millor defensa de la temporada, ens va deixar unes paraules:

 

L’altre partit de la jornada va acabar amb un 5-2 a favor d’un Txuri que també gaudirà del factor pista a favor. Amb aquesta derrota, les semifinals de la Lliga queden decidides: Barça Hockey Gel-CG Puigcerdà i CHH Txuri Urdin-CH Jaca. Dues semifinals que prometen molt interessants degut al seu format. Primer partit a la pista del petit, i els dos següents a casa del més ben classificat. El dia 29 de febrer el Puigcerdà rebrà als blaugranes en una reedició de les semis de l’any passat, on la sort va caure de cara pels del Pirineu.

 

 

Lineup

Name G A P +/- SOG PIM SAV Cards
1 -2 2
-2 1
1 1 1 2
1 1 -2 3
1
-2
-1 1 25
1 1
-2 1 2
19 Bastien Tona (c)
-3 5 2
1 -1 1
-1 2
1
4
1 1 6
1 1 -1 4
-7 -3 29