CG PUIGCERDA
4:3
( 2-1, 0-0, 1-2, 0-0,*LP:1-0 )
SAD MAJADAHONDA

Partit no apte per cardíacs dissabte a la nit al poliesportiu. Els dos equips que tancaven la classificació en van enfrontar en un duel molt igualat en el marcador que es va decidir a la tanda de penals.

L’equip de la Cerdanya va entrar molt fort  a la pista i es va avançar per 2 a 0 en el primer període, obra de Juraj Prokop el primer i Pablo Muñoz el segon. Pocs minuts abans d’acabar el periode els visitants van marcar amb un gol amb força fortuna que retallava diferències. En el segon període tot i disposar ambdós equips d’oportunitats el lluminós no es va moure. I en el tercer periode el Majadahonda va capgirar el resultat i tot semblava indicar que s’emportaria els tres punts de la seva segona visita de la temporada. Però un gol de Morer en els minuts finals va forçar una prórroga primer i els llançaments de penals després. El la tanda fatídica només es va anotar el primer llançament obre de Nacho Granell, l’esniper de Llívia.

Des de l’equip de Majadahonda es va protestar molt l’actuació de la tripleta arbitral degut a les numeroses espulsions rebudes.

León Tona deixava la seva valoració del partit transcendental guanyat als penals:

Amb aquesta victòria el Puigcerdà es posa tercer amb 19 punts. Per darrere Majadahonda i Jaca amb 17 jugaran entre si la propera jornada. Barça hockey gel va guanyar a la pista del Txuri Urdin i pràcticament s’assegura la primera plaça en la classificació. Els donostiarres seran els propers rivals del CG Puigcerdà, el proper cap de setmana a falta de tres jornades per acabar la competició.