CH JACA
5:6
( 2-4, 2-1, 1-1 )
CG PUIGCERDA

Tres punts importants que van viatjar cap a la Cerdanya gràcies a una victòria que podria ser clau per aconseguir l’objectiu de classificar-se pels playoff. L’equip ceretà no només va sumar 3 punts en pista rival sino que va allunyar-se de la darrer posició que no classificarà per la segona fase. Tot i no portar el pes del partit el Puigcerdà va dominar en el marcador en tot moment i va veure com els locals empataven, en els primers minuts del tercer terç, un partit que ja semblava decidit després d’avançar-se per tres gols de diferència en l’equador del xoc. Finalment un altre gol decisiu, un bon treball en la porteria  i una bona gestió de les inferioritats va portar a l’equip sènior masculí del club a certificar la quarta victòria consecutiva, una davant de cada rival possible.

Després d’uns primers compasos en els que els jugadors locals van sortir abocats a l’atac, s’avançava el Puigcerdà gràcies a la primera superioritat de que va disposar en el parit. Els 5 jugadors en pista aconseguien fer una bona jugada i el passe des de darrere de la porteria de Morer el rematava Granell convertint l’1 a 0. Però CH Jaca necessitava no perdre i ràpidament va aprofitar un error defensiu en una inferioritat per anotar el gol de l’empat. Novament els de la Cerdanya s’avançaven amb un gol d’Espada a prop de l’equador del període. I pocs minuts després Muñoz aconseguia posar més distància en el marcador. Abans del primer descans encara hi va haver un gol per cada banda. Primer els locals aprofitant un 4 contra 4 per sorprendre al porter finlandès del CG Puigcerdà i després els de groc van aprofitar novament una superioritat per mantenir l’aventage de dos gols.

El segon període els de groc aconseguien posar tres gols de diferència en el marcador després d’un nou gol en superioritat, obra de Boronat. Però la necessitat i l’actitud dels locals els feia lluitar per marcar dos gols molt seguits i marxar en el segon descans només un gol a sota del marcador. Van aprofitar una relliscada en defensa per plantar-se davant del porter i batre’l primer. I després una gran jugada combinativa local va deixar el partit obert per la part definitiva.

Només començar el període el Jaca igualava el partit i el partit començava novament. Arribant als darrers deu minuts del partit una jugada clàssica d’escpada de Pablo Muñoz, acabava amb el gol de l’experimentat davanter que suposaria el darrer gol de la nit i el que acabaria donant la victòria als visitants.

Els darrers minuts el CH Jaca jugava contra el marcador i no va saber aprofitar les superioritats de les que va disposar. En els darrers instants fins i tot va treure al porter per guanyar un jugador més però un cop i un altre els trets buscant el gol van acabar en el guà del porter Törnqvist, una de les prinipals raons per tornar amb els punts cap al pirineu català.

Precisament Riku Tornqvist deixava les seves impressions del partit d’aquest cap de setmana:

La setmana que ve hi ha aturada de la lliga sènior per la disputa del preolímpic a Barcelona i la següent el CG Puigcerdà li toca descansar. Els de la Cerdanya tornaran a la competició el proper dissabte 28 a les 22h a la pista del poliesportiu davant del CHH Txuri Urdin. Els dos equips ara mateix estan empatats. Els bascos són segons i els ceretans tercers, amb 16 punts. El Barça hockey gel és líder amb 19. Majadahonda marxa quart amb 13 i Jaca tanca la classificació amb 8.