Liga Iberdrola HH 
03/12/2019, 00:33
Club Gel Puigcerdà
2 - 12
CD Sumendi
1st 2nd 3rd T
Club Gel Puigcerdà 2
CD Sumendi 12
Pista de Gel de Puigcerdà
Attendance: 50
CGP sènior femení
Referee: Gúmer Hialrio

Match Report

CG PUIGCERDA
2:12
( 2-4, 0-3, 0-5 )
CD SUMENDI

 

Com era previsible l’equip femení va caure clarament davant del segon classificat, Sumendi de Vitoria en un enfrontament desigual entre dos equips de nivell diferent que van calcar pràcticament el resultat de la primera volta.

Un partit de més a menys de les de casa, que van arribar a empatar a 1 en el primer període però que van veure com poc a poc la llei de les germanes Abrisqueta, dues jugadores vitorianes molt talentoses i experimentades, s’imposava sobre el gel del poliesportiu. Els gols ceretans, aconseguits en el primer període els dos, van ser obra de Judit Pareja i d’Indira Bosch.

El final del partit es va fer llarg pel conjunt local que anava veient com encaixava gols i va baixar els braços molt aviat. Això va fer que l’equip visitant, que va mantenir la intesitat en tot moment, aconseguís uns parcials cada cop més clars.

La davantera Sonia Soler en va explicar les seves sensacions del partit de dissabte al migdia:

L’equip ha demostrat una bona progressió durant la temporada però encara està un esglaó per sota dels equips que aspiren a desbancar a l’equip de Majadahonda, els dos bascos i l’altre madrileny, tots ells per sobre de les groc i negres a la classificació.

La derrota no afecta a la posició en la classificació de les ceretanes. Segueixen cinquenes amb 12 punts. Per darrere cap equip va puntuar i Jaca segueix en sisè lloc amb 10. Granada amb 6, Huarte amb 2 i Logroño amb 1. El grup capdavanter obre distància i Majadahonda encapçala la classificació amb 30 punts. Sumendi i Txuri Urdin en tenen 18 i Valdemoro 17.

La propera setmana el CG Puigcerdà es desplaçarà a Donostia per medir-se a un dels equips amb els que encara no ho ha fet, Txuri Urdin.

 

Lineup

Name G A P +/- SOG PIM SAV Cards
-1
-4 1 2
-1 1
1 1 -6 3 2
-2
-8 -8 17
-2
-7 1
-2
-3
-4 -2 9
1 -1 6
-4 1
-6 2
-7 2