CG PUIGCERDA
3:4
( 0-1, 1-1, 2-1 )
SAD MAJADAHONDA

Partit molt igualat a la capital de la Cerdanya la nit de dissabte. Un equip local que va anar a remolc tot el partit en el marcador però que va portar en major mesura el pes del mateix. En un tram final d’infart va remuntar dos gols per forçar la prórroga i quan aquesta s’acabava i semblava que el punt en joc es decidiria en els llançaments de penal, va arribar un gol d’or visitant a 9 segons per acabar.

El primer període va ser el més intens dels tres. Amb moltes alternatives i més efectivitat visitant aconseguint marxar amb una lleugera avantatge en el marcador en el primer descans.

El segon període el CG Puigcerdà es va començar a imposar en domini i perill. Però l’equip visitant aconseguia ocasions clares que podien ser definitives en la sort del partit. Després que l’equip local aconseguís el gol mitjançant Alex Jociles, aprofitant una bona feina de la líniea més jove dels locals, SAD Majadahonda va igualar el parcial i va marxar el segon descans encara amb un gol a sobre.

El tercer període començava amb un Puigcerdà més abocat a l’atac i un Majadahonda que després de desaprofitar vàries situacions d’un davanter contra el porter local Törnqvist aconseguia l’1 a 3 que semblava definitiu. L’equip local, lluny d’entregar el partit, va seguir intentat batre al millor jugador ahir del rival, el porter Ignacio García. Una i altra vegada els davanters groc i negres topaven amb el porter madrileny fins que després d’un parell de rebots, Nacho Granell, aconseguia batre la porteria rival i posava emoció al tram final. Jugant sense porter a la desesperada, situació d’Empty Net, el Puigcerdà aconseguia el gol de l’empat a poc menys d’un minut per acabar el partit. Novament Nacho Granell d’slap des de la zona central de l’atac batia a un porter que molt tapat res podia fer per aturar el llaçament.

El partit es decidiria a la prórroga i aquesta començava amb avantatge de jugadors per l’equip local després d’una expulsió visitant. Els locals tot i arribar a fer un pal i donar molta sensació de perill no materialitzaven les ocasions i els visitants a 9 segons per acabar la prórroga, marcaven el gol d’or que suposava aconseguir el segon punt en joc. A l’empatar al final dels tres períodes ja s’havien repartit un punt cada equip.

El davanter i golejador en el partit, Alex Jociles, va fer una valoració de lo succeit:

Amb aquest resultat el CG Puigcerdà empata en la darrera plaça amb el Jaca amb 4 punts. Per sobre Majadahonda es consolida en la tercera posició amb 10. I per davant FC Barcelona amb 11 i CHH Txuri Urdin amb 13 comanda la classificació

La setmana que ve el Puigcerdà torna a jugar a acasa revent al líder CHH Txuri Urdin