CG PUIGCERDA
2:4
( 1-0, 1-2, 0-2 )
CH JACA

L’equip de la Cerdanya no va poder guanyar al mateix rival que fa un mes va batre, el dia que presentava a totes les categories del club. Tot i avançar-se en el marcador i recuperar-se per igualar el partit els instants finals el CH Jaca va ser superior, es va emportar els punts de la pista ceretana i va avançar als groc i negres a la classificació.

La primera part va ser força intensa amb protgonisme pels porters i les defenses. Ocasions en amdós costats de la pista i on es va veure que seria un partit molt igualat i competit. S’avançava el CG Puigcerdà després d’una intercepció d’Oriol Boronat en zona atacant que després de regatejar un defensa va amagar al porter i amb aquest a terra el va batre per baix.

Només començar el segon període el CH Jaca, en poc més de minut i mig va capgirar el marcador i va posar la por al cos als locals. Un període molt més trabat i en el que Jaca va controlar molt bé els esforços després de posar-se davant en el marcador. Finalment el CG Puigcerdà aprofitava un desequilibri en una situació de superioritat per circular ràpidament el puck i d’slap novament Boronat aconseguia l’igualada en el marcador. Quedava doncs tot obert i per decidir-se en el tercer període.

En el període definitiu, després dels primers deu minuts en els que els dos equips volien i no podien, el CH Jaca va posar una marxa més i en una situació d’inferioritat va transformar un contratac de 2 contra 1. Aquest gol anímicament va enfonzar a l’equip local que va veure com pocs instants després els rivals aragonesos marcaven un altre gol que ja decantava definitivament el partit pels seus interessos.

Pol Duran, defensa de l’equip, ens va fer una valoració del moment que està vivint el grup:

En l’altre partit de la jornada el fins aleshores líder invicte, FC Barcelona va caure a la pista de La Nevera de Majadahonda per un contundent i sorpresiu 5 a 0. Aquesta jornada el Txuri Urdin descansava de la competicio domèstica per participar en la segona fase de la Continental Cup, a Itàlia.

Segueix líder tot i la derrota el FC Barcelona amb 11 punts, 10 pel Txuri Urdin, 8 pel SAD Majadahonda i tanquen la classificació CH Jaca amb 4 i CG Puigcerdà amb 3.

La propera jornada el SAD Majadahonda visitarà Puigcerdà mentre els dos primers classificats mediran les forces per veure qui es col·loca líder de la classificació.