LNHH Sénior 
12/10/2019, 21:30
Barça HG
11 - 4
Club Gel Puigcerdà
1st 2nd 3rd T
Barça HG 11
Club Gel Puigcerdà 4
Palau de Gel FC Barcelona
Attendance: 250
CGP Sènior
Referee: Alexey Roshchyn

Match Report

El Puigcerdà no va poder en cap moment amb el líder invicte de la competició

BARÇA HOCKEY GEL
11:4
( 1-0, 5-1, 5-3 )
CG PUIGCERDA

Els de Cerdanya van aguantar un període davant d’un potent rival barceloní que segueix invicte al capdavant de la classificació i que després d’una volta s’ha reafirmat com a clar aspirant a disputar els títols.

El primer període acabava amb la victòria mínima dels de la capital de Catalunya, 1 a 0. Tot i el domini territorial dels locals no van saber materialitzar les jugades de superioritat que van tenir. Els visitants van veure com no es concedia un gol que va semblar que impactava en el pal interior de la porteria i van marxar contrariats al primer descans però amb un resultat molt curt que convidava a lluitar pel partit.

El segon període els errors no forçats dels pirinencs els costarien varis gols que acabarien per descentrar a un porter finlandès, Tornqvist, que va ser substituit pel segon porter, titular U20, Chente Vázquez. Un parcial demolidor de 5 a 1 i un porter inexpert sota pals que no convidaven a cap remuntada èpica però el porter navarrès va fer un paper més que digne en els seu debut amb sènior.

Però en el tercer període el CG Puigcerdà marcava dos gols molt ràpidament i posava la por al cos a un Barça que havia sortit més relaxat després de l’avantatge obtingut. Amb el 6 a 3 va tocar tornar a treballar i aprofitar les fragilitats dels groc i negres. Intercanvi de cops que va ser positiu pels blaugranes deixant a 20 segons pel final el definitiu 11 a 4 en el marcador.

Un partit en el que els líders van demostrar perquè encara ningú els ha guanyat aquesta temporada. Per la seva banda el Puigcerdà, que va tenir problemes d’efectius les darreres setmanes, no va tenir gel a Puigcerdà la darrera setmana per entrenar com seria desitjable. Ara cal treballar dur per encarar els partits contra rivals directes que hi hauran les properes jornades.

Ramon Morer, un dels jugadors més experimentats de la plantilla, va fer autocrítica del mal partit de l’equip. Segons ell cal aprendre dels errors i preparar-se bé per la propera setmana:

Amb aquesta victòria el FC Barcelona segueix al capdavant de la classificació. Un punt per sobre del Txuri Urdin que segueix disputant-li el lideratge i va guanyar clarament en pista aragonesa. Per darrere Majadahonda amb 5, Puigcerdà amb 3 i Jaca amb 1 faran la seva particular lliga per entrar a les dues darreres places de playoff.

El proper cap de setmana Puigcerdà i Jaca s’enfrontaran al gel del poliesportiu de Puigcerdà per no ser els últims classificats en acabar la jornada.

Lineup

Name G A P +/- SOG PIM SAV Cards
1 1
-4
-6 1
2 1 7 2
-1
-1 3 4
2
-2 1
-2
1 -3 2 4
-3
1 -4 1 8
3 1 1
-1
-1 1 2
-6 6
1 1 1 2 27
-5 -7 26
-1