LNHH Sénior 
28/09/2019, 17:04
SH Majadahonda
2 - 1
Club Gel Puigcerdà
1st 2nd 3rd T
SH Majadahonda 2
Club Gel Puigcerdà 1
Pista Hielo La Nevera de Majadahonda
Attendance: 120
CGP Sènior
Referee: ROSHCHYN ALEXEY

Match Report

Un desplaçament dels de la Cerdanya marcat novament per les nombroses baixes i l’horari poc habitual en el que es va jugar el matx. Tot i disputar un partit força seriós, l’equip groc i negre finalment no va poder ser més efectiu que el rival de cara a porteria i va caure per un ajustat 2 a 1.

Domini local inicial que els ceretans van contrarestar gràcies al porter finlandès Riku Tornqvist, un partit més el millor del Puigcerdà. Tot i refer-se la resta del partit i arribar a empatar-lo, als jugadors de Barnola els va faltar una mica de frescor i efectivitat de cara a gol. Els madrilenys van practicar el seu joc asfixiant a la perfecció i van aprofitar perfectament els errors que els van concedir.

En el tram final del primer període l’equip local s’avançava en el marcador materialitzant una de les ocasions en superioritat. En aquesta part el CG Puigcerdà no aconseguia generar massa joc ni aprofitar les superioritats per acostar-se amb perill a la porteria majariega.

El segon període aniria diferent pels de la Cerdanya. Una mica més de control i bones ocasions. Tot i topar-se amb la seguretat del porter local, en l’equador del partit, Juraj Prokop engaltava un slap que entrava net a la porteria local. El Puigcerdà va seguir generant ocasions i concedint-ne al rival. Però cap de les ocasions en les que els davanters ceretans es van plantar davant del porter van acabar en gol.

Amb un període per jugar i tot per decidir ja s’intuïa que qui marqués tindria una bona avantatge. A pocs minuts de la meitat de la part eren els locals que aprofitaven un error defensiu per combinar davant del porter finlandès que no podia fer res per aturar el gol. A partir d’aquí expulsions per les dues bandes, un 5 contra 3 a favor d’un Puigcerdà que no el va aprofitar, tot i que per poc. Durant el tram final el Puigcerdà retirava el porter del gel i Granell evitava un gol tirant-se sobre la pròpia porteria quan ja es cantava el gol en les grades madrilenyes. Finalment el Puigcerdà es quedava sense temps i amb la sensació d’haver perdonat les clares ocasions generades.

El capità, Batien Tona, ens va deixar un resum del partit i una consigna per aprofitar millor les ocasions:

La nota positiva d’aquest cap de setmana ha estat el debut de dos joves jugadors de l’equip U17, Lluís Llorens i Martí Monés. Han disposat dels seus primers canvis amb sènior i segur que seran uns grans jugadors pel club en un futur no gaire llunyà.

Tot i tornar amb les mans buides de Madrid, hi ha molts aspectes a millorar i aprofitar, ja que la setmana que ve hi ha descans per l’equip sènior. 

Amb la derrota el Puigcerdà queda en quarta posició amb 3 punts. Per darrere el Jaca amb un. Per davant Majadahonda i Barça amb 5 i Txuri Urdin amb 4.

 

Lineup

Name G A P +/- SOG PIM SAV Cards
1 -1 5
-2 -1 33
-1
1
1
1 -1 3
1 2
2
-1 4
19 Bastien Tona (c)
2
-1 4
1 2
1
1
4
1 1
2