LNHH Sénior 
21/09/2019, 21:30
Club Gel Puigcerdà
3 - 2
CH Jaca
1st 2nd 3rd T
Club Gel Puigcerdà 3
CH Jaca 2
Pista de Gel de Puigcerdà
Attendance: 850
CGP Sènior
Referee: Carlos Nicolau

Match Report

Estrena a casa amb victòria d’un Puigcerdà que va fer vibrar l’afició

CG PUIGCERDA
3:2
( 0-0, 2-0, 1-2 )
CH JACA

Davant d’una molt bona entrada a la pista del poliesportiu de Puigcerdà, l’equip sènior masculí del club va aconseguir guanyar el partit que l’enfrontava al CH Jaca, patint, això si,  fins al darrer minut.

Els dos equips pirinencs van donar un gran espectacle d’hoquei amb moltes ocasions i algunes accions polèmiques. Ambdós equips van recuperar gairebé la totalitat de baixes que havien patit la jornada precedent i van demostrar la igualtat que hi haurà entre les dues plantilles aquesta temporada.

Després d’un primer període en el que els de la Cerdanya no van saber aprofitar les 4 superioritats que vant tenir i en el que els porters van ser els jugadors més destacats dels seus equips aturant qualsevol ocasió de gol que es generava.

Ja en el segon temps, arribant a l’equador del partit, l’equip local va anotar dos gols en poc més d’un minut. Primer era el davanter eslovac Prokop que aprofitant una jugada de superioritat empalava de primera una bona circulació de Pablo Muñoz i Oriol Boronat. Pocs instants després, una combinació inversa entre Prokop i Muñoz permetia que aquest darrer es plantés sol davant del porter rival i aconseguís el gol amb molta classe.

Però el CH Jaca no estava disposat a entregar tan aviat el partit i va entrar en el tercer temps disposat a igualar el partit. Després de no aprofitar una superioritat de 5 minuts per una expusió a vestuaris, en una jugada per l’esquerra de l’atac aragonès va acabar amb un gran gol del seu davanter Gastón González. El gol posava emoció a un partit al que encara quedava més de la meitat del període. Tot i tenir ocasions molt clares per marcar el CH Jaca no va ser capaç de batre al porter Tornqvist fins a pocs segons del final, quan el mateix González va marcar aprofitant una superioritat doble degut a que jugaven a la desesperada sense porter. Però ja no quedava temps per més i el partit acabava amb victòria local, per la tranquilitat de tot el públic. I l’equip visitant va tornar cap a Jaca amb la sensació d’haver perdonat les ocasions generades.

La nota negativa del partit va ser la lesió de dos jugadors, un per bàndol. Pablo Pantoja no va poder seguir sobre el gel des del final del segon període per un fort cop i va visitar l’hospital de la Cerdanya. El polivalent Marc Paul tampoc va poder acabar el partit i té una lesió de lligaments que l’apartarà de l’equip un temps

El davanter Oriol Boronat ens deixava les seves impressions del partit:

El CG Puigcerdà amb aquesta victòria empata amb el Txuri Urdin i el FC Barcelona  al capdavant de la classificació. Ambdos rivals amb un partit menys. Majadahonda té dos punts i tanca la classificació Jaca amb 1

La setmana que ve el CG Puigcerdà visitarà Majadahonda per intentar distanciar-se de la darrera plaça.

Lineup

Name G A P +/- SOG PIM SAV Cards
1 1 2
-2 1 37
3
2
2
1 1 8
5
1
2 1 2
1 2
-2 1
2
2 2 5
1 1 2
1 1