L’equip femení no afluixa i aconsegueix la seva tercera victòria de la temporada en tres partits

(foto comunicació CGP)

CG PUIGCERDA
15:3
( 2-1, 4-1, 9-1 )
MILENIO PANTHERS

 

Després d’un inici molt igualat en el que les jugadores de Milenio es van avançar en el marcador, en aquesta ocasió li va tocar remuntar a l’equip ceretà, que va aprofitar el millor reodatge i la profunditat de banqueta per fer un partit de menys a més i acabar-se imposant molt clarament en el marcador.

Milenio Logroño s’avançava amb un bon gol en el que la portera accidental Marta Mir, habitual davantera de l’equip que va haver de suplir d’urgència la baixa de Carolina Moreno, no va poder fer res. Tot i el domini de les ceretanes, la portera rival, Donnini, aturava tots els llançaments i seria la defensa de la pedrera Indira Bosch la que treuria caràcter per aconseguir dos bons gols d’insistència per capgirar el marcador abans del primer descans.

En el segon parcial les locals començaven a imposar el seu domini i s’anaven succeint els gols. El cansament per un viatge llarg i la manca d’efectius pesaven en l’equip rival i mica en mica el Puigerdà imposava la seva llei. La portera contrària ja no semblava que ho aturés tot i les jugadores locals aconseguien fer bones jugades i gols molt ben elaborats. Tot i el gol encaixat per un rebot al davant de la porteria en el segon descans s’hi arribava amb un clar 6-2. Els gols de la part serien obra de Bridget O’hare en dues ocasions, un d’ells en superioritat i un altre en inferioritat, Judit Pareja i Ainhoa Merino.

En la tercera part el CG Puigcerdà va seguir insistint en la porteria rival que ja estava esgotada i desconcentrada pel resultat. Des de l’inici el Puigcerdà ja va decidir el partit i va anar treballant per anotar un parcial de 9-1. Gols d’Ainhoa Merino en tres ocasions, Bridget O’hare, Gabriela Barangé, Indira Bosch, Judit Pareja, Carla Lliveria i Rosa Martí un cada una.

A destacar el debut en la porteria de Marta Mir, que va encaixar 3 gols de 9 llançaments i que, com l’equip, després d’un inici més nerviós, va deixar molt bones sensacions generals. Anna Barnola, després d’una llarga lesió va debutar a l’equip amb una assistència i Carla Rubio i Jessica Petit també van disputar el seu primer partit de la temporada.

 

(Ainhoa Merino, autora de 4 gols en el partit)

Amb aquesta victòria les noies de Kulikov es mantenen líders invictes de la competició amb tres partits jugats i tres victòries fent un total de 9 punts. Seguides de Majadahonda, les favorites i actuals campiones, amb 3 punts i un sol partit guanyat ahir a casa, 6-1 contra el Txuri Urdin. La resta d’equips encara no han puntuat.

Ara venen dues setmanes de descans en les que els entrenadors podran treballar aspectes a millorar i el proper partit serà el 24/10 a la difícil pista del Txuri Urdin de Donosti.

 

En la lliga sènior a més del partit suspès a Puigcerdà tampoc es va disputar l’altre enfrontament a Donosti entre Txuri Uridin i Jaca, degut a problemes mecànics de la màquina que prepara el gel. Així doncs la classificació segueix exactament com en l’anterior jornada amb el Puigerdà al capdamunt en solitari amb 3 punts.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com