La fortalesa mental d’un equip finalista

 

(foto Atelier Fotogràfic)

Aquesta setmana comença una sèrie de partits que tindrà atents a tots els aficionats ceretans de l’hoquei. El CG Puigcerdà s’ha classificat per una altra final de la Lliga, la tercera consecutiva, i tornarà a donar guerra a la sempre incòmoda pista del FCB Hockey Gel. Dissabte i diumenge, els jugadors de Barnola i Hilario tindran l’oportunitat de tornar a disputar el títol gràcies a la mentalitat i la sang freda de l’equip, que ha reaccionat perfectament quan més se’l ha exigit durant l’eliminatòria.

En el partit contra el Txuri Urdin, els groc i negres no van donar peu a les provocacions visitants i van desenvolupar-se sense problemes damunt del gel. Tot i la voluntat d’alguns jugadors visitants per descentrar l’equip, el Puigcerdà va seguir amb el seu ritme de partit per fer aixecar els aficionats de la cadira cada cop que el puck entrava a la porteria de Serna. Cal reconèixer especialment la labor dels groc i negres, que van mostrar-se contundents i van assolir la victòria que els classificava per la final de la LNHH. 

El vigent campió de la Lliga tornarà a lluitar pel campionat per tercer any consecutiu, després de la final perduda fa dues temporades contra els donostiarres (3-2) i la revenja del setembre passat (2-0). Aquest cop serà un derbi català contra el Barça, un dels màxims rivals, equip menys golejat de la categoria i candidat al títol després de quedar en primera posició de la fase regular. Tocarà tornar a ser forts mentalment.

Marc Escolà Esteve

CGP Comunicació