La FEDH sorprèn al CG Puigcerdà, obligant-lo a jugar una sèrie de 3 partits més per a confirmar la 5a posició a la lliga.

(Foto: www.hockeyphoto.net)

En categoria Sub16, els ceretans rebran al CH Jaca en 2 partits apassionants.

El passat dissabte 25 de febrer, el CG Puigcerdà va disputar el que semblava ser el seu darrer partit de la temporada segons el calendari publicat. Va ser contra el CH Boadilla i el resultat va ser de 9 a 1 favorable als catalans. Aquest resultat semblava confirmar al Puigcerdà com a 5e classificat en la classificació final.

Pocs dies desprès, la Federación Española de Deportes de Hielo, ha comunicat al CG Puigcerdà que ha programat per sorpresa, una sèrie, de nou contra el CH Boadilla i al millor de 3 partits, per a confirmar les places 5a i 6a de la lliga.

Aquí val la pena recordar que Boadilla i Puigcerdà, s’han enfrontat en 4 ocasions al llarg de la temporada i que els resultats han estat de 1 – 9, 15 – 1, 0 – 7 i 9 – 1, tots favorables als de La Cerdanya.

Aquesta decisió federativa complicarà estructural i econòmicament el dia a dia del CG Puigcerdà. En primer lloc, obliga al retorn a l’activitat a bona part de la plantilla que ja havien donat per tancada la temporada. El que no estarà disponible serà el seu porter principal, l’eslovac Beliansky, qui ja ha retornat al seu país davant la finalització del seu contracte, un contracte que, lògicament, anava vinculat a un calendari que semblava oficial.

I d’altra banda, obliga al club català a organitzar, com  a mínim, un partit més a casa i un desplaçament a terres madrilenyes.

El cas és que el proper dissabte dia 11 de març, a les 22:00 hores i a la Pista de Gel de Puigcerdà, es disputarà el primer partit d’aquesta sèrie al millor de 3, entre el CG Puigcerdà i el CH Boadilla. Un partit en el que els locals sortiran com a favorits, però que caldrà veure com afecta al seu rendiment la estranya situació creada.

Pel que fa a la resta de categories, l’equip Sub16 tindrà uns compromisos importants i seran en dos partits contra el CH Jaca . El primer tindrà lloc dissabte 11 a les 14:30 i el segon diumenge 12 de març a les 11:15.

També els més petits (Escola, Sub10 i alguns Sub12 de primer any) jugaran un seguit de partits amistosos a la Patinoire Philippe Candeloro de Font Romeu, entre les 17:00 i les 19:30 de la tarda de dissabte dia 11 de març.

Finalment, ja és oficial que la Copa del Príncep, en categoria júnior, es celebrarà a Puigcerdà els dies 1 i 2 d’abril. Dissabte dia 1, es jugaran les semifinals que han aparellat a FC Barcelona i CHH Txuri Urdin per una banda, i a CH Majadahonda i CG Puigcerdà per l’altre. Diumenge tindrà lloc la final entre els dos guanyadors de semifinales.

En el reproductor següent podeu escoltar la previa que ens feia l’entrenador Salva Barnola sobre el que pot passar el cap de setmana:

PARTITS DEL PROPER CAP DE SETMANA (Font: http://www.competiciones.fedhielo.com)

Categoria Sènior – 1r partit sèrie per a 5a i 6a posició

11/03/2017         22:00     CG Puigcerdà – CH Boadilla

Categoria SUB16 – Jornades 39 i 40 de lliga

11/03/2017         14:30     CG Puigcerdà – CH Jaca

12/03/2017         11:15     CG Puigcerdà – CH Jaca

www.clubgelpuigcerda.com

premsa i comunicació CGP : premsa@clubgelpuigcerda.com