Júnior : El CHH Txuri Urdin aconsegueix la 3ª plaça en un pólemic tercer partit a casa seva

Foto arxiu Caap Image / hockeyphoto.net

CHH TXURI URDIN
         5:3
( 1-2, 3-0, 1-1 )
CG PUIGCERDÀ

Decepcionats tornaven ahir els nois de Salva Barnola i Dani Hilario de Donostia, havien marxat amb forçes esperançes despres del resultat de dissabte passat a Puigcerdà de 6 a 1 ,  mermats d´efectius amb just dues línies i el porter els ceretans s´enfrontaven a un Txuri reforçat amb quasi tres línies complertes.

El CG Puigcerdà donava la cara inclús amb un primer terç favorable pero ja es començava a endurir el joc el qual seria la tónica general del partit i el més destacable junt amb l´actuació arbitral , aixó ho demostren els 136 minuts de penalització entre els dos équips en total, amb una gran baralla al minut 28 de la segona part amb forçes minuts aturat el joc que va marcar el parcial de la segona part degut a la debilitat arbitral perque no anés a més.

En definitiva un final agredolç en un ja de per si laberíntic Play Off per la 3 i 4 plaça plagat de polémica des de un principi amb els ara si ara no de la federació amb un episodi semblant a sénior per la 5 i 6 plaça on dona bona fe de l´estat actual del nostre hoquei a nivell de federació.