Els Veterans Gel Puigcerdà assoleixen la segona plaça en la vint-i-tresena edició del seu torneig internacional “Vila de Puigcerdà”

Foto Hockeyphoto.net Caap Image

Album de fotografíes del torneig gentilesa de hockeyphoto.net

al enllaç  XXIII Torneig Internacional “Vila de Puigcerdà”

Recollim la nota de premsa transmesa per l´organització del torneig.

L’equip dels Veterans Gel Puigcerdà va viure, durant divendres, dissabte i diumenge, el seu moment més important de la temporada ja que es va disputar el 23 Torneig Internacional de hoquei gel Vila de Puigcerdà, un torneig del que ells mateixos son els organitzadors.

Aquest és un dels tornejos de veterans més antics, i amb 23 edicions consecutives a l’esquena, està plenament consolidat dins del calendari de tornejos estatal i del sud de França.

Per a l’ocasió, 11 equips es van inscriure, que afegits a l’equip amfitrió, van sumar els 12 equips que van sortir al gel de la Vila. Aquests equips van ser FC Barcelona Blau, FC Barcelona Plata, Les Angles, Madrid, Bordeus, València, Vitòria, Toulouse, Ice Barna, Bizcaya, Slashing Pumpkins i Puigcerdà.

12 equips que es van dividir en dos grups de 6 i que van jugar una fase prèvia en format de lliga tots contra tots per a obtenir alguna de les dues places en les semifinals. Desprès d’unes fases prèvies molt disputades i incertes fins al darrer moment, els aparellaments en semifinals van ser: Bizcaya contra FC Barcelona Plata i FC Barcelona Blau contra Veterans Gel Puigcerdà.

Val a dir que el Barça va presentar dos equips molt competitius i arribaven a aquestes semifinals sense perdre cap partit, excepte en el cas del Barça Plata que va caure davant del Barça Blau.

Per la seva banda, Bizcaya arribava amb menys contundència però amb molta confiança desprès de guanyar als amfitrions en un partit que els donaria el lideratge del grup. Per la seva banda el Puigcerdà es guanyava la plaça en semis desprès de superar a Les Angles, Ice Barna, Madrid i Vitòria i de caure davant del Bizcaya en l’ultim minut i en un partit que els locals van dominar però en el que van topar, una i altre vegada, amb una gran actuació del porter basc Goyo.

Diumenge es van jugar les semifinals i en la primera, el Barcelona Plata va superar al Bizcaya amb una certa comoditat, mentre que en l’altre, el Puigcerdà marcava el gol de la victòria, a manca de 10 segons del final. El marcador va ser de 3 a 2 i aquest va estar un partit jugat de forma molt seriosa per part dels ceretans, que tenien davant un Barça Blau que, sobre el paper, sortia com a favorit. La clau del partit va estar en el forecheck dels de la Vila, que no van permetre que el Barça Blau crees el seu joc d’atac de forma còmoda, especialment aturant-los a la zona central. I en les ocasions que els blaugrana arribaven a la zona defensiva local, també la defensa i la porteria vilatana van estar a l’alçada, per a desesperació dels davanters rivals.

Ja hi havia finalistes i el partit definitiu entre Barcelona Plata i Puigcerdà va començar uns minuts desprès. I aquí cal reconèixer que els de la capital van ser els dominadors davant d’un Puigcerdà que tot i fer un gran esforç i tenir bona actitud, va semblar pagar el desgast del partit anterior de semis. El resultat d’aquesta final va ser de 0 a 2 favorable al Barcelona Plata que va ser just guanyador del match i, corresponentment, també guanyador del Torneig.

Els llocs d’honor van ser per a Barcelona Plata, com a campió, Veterans Gel Puigcerdà segon classificat, Barcelona Blau, tercer i Bizcaya quart.

El premi al millor jugador va ser per Sergi Garcia del Barcelona Blau, mentre que el guardó al millor porter va ser, de forma totalment merescuda, per a l’Albert Cerdà dels Veterans Gel Puigcerdà.

el local Albert Cerdà escollit millor porter del torneig
el local Albert Cerdà escollit millor porter del torneig

Premsa i comunicació CGP

banner-60-anys-cgp