Els júniors del CG Puigcerdà, a defensar la tercera plaça provisional davant del CH Jaca.

L’equip Sub20 reeditarà un nou clàssic  davant de l’etern rival.

En una jornada, en que l’equip sènior del CG Puigcerdà descansarà desprès de l’aplaçament del partit que l’havia d’enfrontar al CH Boadilla en terres madrilenyes, serà l’equip júnior qui dissabte 4 de febrer, a la Pista de Gel de Puigcerdà i a les 21:40 hores, prendrà el relleu, tot continuant la seva lluita en les posicions capdavanteres de la categoria.

El rival serà el CH Jaca, en el que serà un partit molt important en les aspiracions dels de La Cerdanya de conservar la tercera plaça al final del play-off.

Les dues cites anteriors entre aquests dos equips en la fase regular  van finalitzar amb victòria del Puigcerdà per 7 a 4, en partit disputat a la pista de la Vila i victòria aragonesa per 8 a 4, en el partit d’anada. Els marcadors ja apunten a un partit molt igualat.

El Jaca disposa d’un bloc compacte i esta immers en el cicle de joc canadenc des de fa unes temporades, en que els entrenadors han estat originaris d’aquell país. En aquest joc destaquen les transicions ràpides i la pressió ofensiva molt física.

Per part del Puigcerdà, la confiança estarà posada en l’olfacte de gol de jugadors com Granell o Kelvey-Brown, però també amb la capacitat creadora de Paul o les assistències d’Ivanov, jugador físic i dels que acaben els contactes, però que darrerament ha despertat també la seva faceta de passador. D’altra banda, el Puigcerdà voldrà confirmar la millora en l’execució de les jugades de power-play o superioritat numèrica, fet important en un partit que enfronta als dos equips amb més minuts de sanció de la lliga.

L’activitat dels equips del CG Puigcerdà per a aquest cap de setmana també inclourà dos partits de lliga de categoria Sub14, els dos a domicili propi. El primer contra el CH Jaca, dissabte a les 14:30 i el segon contra el CH Milenio, diumenge a les 10:30.

A continuació podeu escoltar la prèvia del cap de setmana que ens feia l’entrenador Salva Barnola: