Els júniors del CG Puigcerdà, a confirmar-se com a tercer millor equip de la lliga.

(Foto: www.hockeyphoto.net)

En categoria Sub16 i Sub14, duel entre les pedreres de l’hoquei gel català .

Dissabte dia 4 de març, a la pista de San Sebastian, s’iniciarà el play-off per la 3a i 4a posició de la classificació en categoria júnior. Els protagonistes seran el CG Puigcerdà (3r a la fase regular) i CHH Txuri Urdin (4t a la fase regular).

Aquest play-off es disputarà al millor de 3 partits. El primer tindrà lloc a terres basques, el segon a Puigcerdà i, si fos necessari, el desempat seria de nou a Donostia. Sorprèn el fet de que el pitjor classificat disposi del factor camp a favor, però aquest és el calendari.

Pel que fa a l’aspecte esportiu, el Puigcerdà té expectatives d’aconseguir la victòria davant d’un Txuri al que han superat en els dos enfrontaments de la fase regular (2-3 i 8-2).

Tot i això, la concentració a la Cerdanya és màxima i els homes de Salva Barnola no volen deixar cap marge a la sorpresa, especialment en una pista on els bascos acostumen a incrementar el seu rendiment.

D’altra banda, els propers dies 4 i 5 de març es disputaran a la Pista del Poliesportiu de Puigcerdà, les jornades 37 i 38 de la Lliga Sub16 i la jornada 29 de la Lliga Sub14, amb els equips del FC Barcelona i del CG Puigcerdà com a protagonistes.

Dissabte, 4 de març a les 14:30 hores sortiran al gel els equips Sub14 d’ambdós equips, mentre que el mateix dissabte 4, a les 21.00, i diumenge 5, a les 12:15, serà el torn dels equips Sub16.

Aquests partits han aixecat força interès a la capital ceretana, doncs presenten a un Puigcerdà en línia ascendent de joc en ambdues categories, davant d’un Barça que s’ha mostrat molt sòlid aquesta temporada, especialment en categoria Sub16 on dominen la classificació junt amb el CH Jaca. Tot i això, el CG Puigcerdà sortirà amb voluntat de reivindicar-se i, a la mínima ocasió, donar la sorpresa.

L’equip sènior ja ha finalitzat la temporada.

PARTITS DEL PROPER CAP DE SETMANA (Font: http://www.competiciones.fedhielo.com)

captura

www.clubgelpuigcerda.com

premsa i comunicació CGP : premsa@clubgelpuigcerda.com