CHH TXURI URDIN IHT
12:3
( 4-0, 6-1, 2-2 )
CG PUIGCERDA

El líder de la competició va ser massa rival per un equip ceretà amb baixes molt sensibles. El Puigcerdà ho va intentar en tot moment i només va ser capaç d’igualar el partit en el darrer període, quan el marcador ja era clar i l’equip donostiarra donava minuts als jugadors poc habituals. De totes maneres el joc va ser prou bo i a la tercera part es va igualar força el partit també per l’acció de l’equip que va aconseguir sobreposar-se a les dificultats i anar més decididament a atacar la porteria contrària.

Els de la Cerdanya viatjaven a Donosti amb un equip just d’efectius per fer dues línies i dos canvis. Però sense buscar cap excusa i mirar de posar en dificultats a un rival que ja se sabia per endavant que costaria molt de batre. Es va complir l’objectiu marcat des de l’estaf tècnic de fer un partit sense lesions ni sancions i el més competitiu possible, encara que el resultat no va acompanyar.

Els gols del CG Puigcerdà van ser obra de #7 Pablo Muñoz en dues ocasions i #2 Pierre Meynier en una.

L’entrenador, Salva Barnola, valora el partit contra el líder:

CG Puigcerdà seguix a la darrera posició amb els 4 punts. Per davant té SAD Majadahonda amb 7 punts. FC Barcelona amb 11 punts. Segons CH Jaca amb 20 punts i líder CHH Txuri Urdin amb 24 punts

U20

8:0
( 2-0, 1-0, 5-0 )

L’equip sub20 tampoc va tenir opcions davant d’un rival molt superior en tot moment. Un grup que ja viatjava amb els jugadors justos per fer dues línies i que en l’escalfament va perdre a un dels jugadors que juga també amb sènior, Max Sahagun. Tot i així durant dos períodes es va aguantar molt bé i no va ser fins la tercera part que l’equip donistiarra va decantar el partit clarament al seu favor.

Barnola també fa unes observacions d’aquest partit:

Puigcerdà segueix cuer amb 5 punts. Quart Huarte amb 7 punts. Tercers CHH Txuri Urdin amb 13 punts. Segons FC Barcelona amb 17 punts. La Nevera Majadahonda són més líders amb 24 punts.

U17

11:4
( 3-0, 4-1, 4-3 )
LA NEVERA

Gran partit de l’equip sub17 jugat a casa davant d’un rival superior sobre el paper. En el primer partit de la temporada el resultat va ser de 3 a 0 pels majariegos. L’equip va sortir molt seriós sobre del gel i tot i marcar tres gols en el primer període haguessin pogut ser molts més. Molt ordre en un equip groc i negre ben plantat en el gel. Amb el partit ja decidit va baixat una mica la intensitat i es va donar minuts a jugadors menys habituals, però tot i així es va mantenir un bon nivell que es va veure reflectit en el marcador.

L’entrenador Hilario valora molt positivament l’evolució de l’equip i n’espera més encara:

Amb aquesta victòria els de la Cerdanya són setens en la classificació amb 5 punts. Però amb dos equips molt propers i als que encara s’ha s’enfrontar: Milenio Logroño amb 6 i Txuri Urdin amb 9. La Nevera ja queda una mica més lluny amb 12 i quart. CH Huarte és tercer amb 17 i per davant FC Barcelona és segon però amb menys partits jugats, 24 punts. Jaca és líder amb 26 punts.

U14

1:9
( 0-3, 0-6, 1-0 )
LA NEVERA

Els nois del grup sub14 jugaven dissabte al vespre, en horari de sènior pràcticament. Una clara progressió respecte del darrer resultat davant del mateix equip (22-0). Es comença a veure el treball sobretot de patinatge que estan portant a terme els entrenadors. A més el grup està responent bastant bé i s’anirà incrementant la presència de puck i decisions amb ell a mesura que augmenti el nivell de patinatge. Molta feina per fer però el cos tècnic està molt content de l’evolució del grup i n’espera més creixement encara.

Amb aquest resultat el Puigcerdà es manté setè i dos punts. Per darrere seu Milenio CP amb un i Txuri Urdin B amb cap punt. Txuri Urdin A amb 3 és sisè. CH Jaca cinquè amb 5 punts, Valdeoro quart també amb 6. Tercer FC Barcelona amb 12 punts. Segon CD Bipolo amb 15 punts i primers La Nevera amb 24 punts tot i que un número més elevat de partits jugats.