El Puigcerdà vol escalar en la classificació guanyant a domicili

(foto arxiu Toni Blanco)

Per segona setmana seguida, difícil desplaçament per l’equip sènior masculí, el proper dissabte 7 al vespre.

En aquesta ocasió l’equip de la Cerdanya viatjarà al pirineu aragonès per enfrontar-se amb el CH Jaca, que actualment ocupa la darrera plaça en la classificació provisional. L’equip de la capital de la jacetania no pot permetre’s cedir punts a casa per evitar distanciar-se perillosament dels seus rivals quan s’està jugant ja el segon partit de la tercera i penúltima volta.

Els aragonesos van guanyar al CG Puigcerdà a domicili la darrera vegada que es van trobar els dos equips a la segona volta, en una situació molt similar a l’actual. Ara voldran aprofitar la major adaptació a la seva pista, de dimensions més generoses i hauran de treure el caràcter que sempre ha tingut un club molt lluitador i en un poble en el que es viu l’hoquei de forma ben especial.

L’equip de Barnola vol allunyar-se de la darrera posició i guanyar a casa del darrer classificat seria mot important per pujar a la tercera posició. La dinàmica de l’equip és molt bona i si guanya a Jaca completaria un poker de victòries seguides davant de tots els rivals de la competició.

Salva Barnola feia la valoració prèvia del partit:

 

El partit serà a les 21:30h i es podrà seguir en streaming pel canal de facebook de LALigaSports. L’altre partit de la jornada sènior masculina serà entre el FC Barcelona i el SAD majadahonda a la capital catalana el migdia del dia 7.

 

L’equip femení per la seva banda viatjarà a Donosti per medir-se a unes rivals amb les que encara no s’han vist les cares, les vigents subcampiones de lliga, Txuri Urdin. Un equip groc i negre que desplaçarà dues línies justes per jugar i que fins ara no ha aconseguit batre a cap dels rivals forts a priori.

La lliga té unes favorites invictes, Majadahonda un segon grup amb les aspirants: Sumendi, Txuri i Valdemoro, un tercer grup amb tres equips més igualats: Puigcerdà, Jaca i Granada i un quart amb els dos equips amb menys punts: Huarte i Logroño

Així que si les de la Cerdanya volen donar un pas endavant dintre de la lliga han d’intentar plantar cara als equips que tenen per sobre, el primer dels quals és el rival d’aquest cap de setmana

Gemma Ortiz valorava així la prèvia:

Un partit que també es podrà seguir en streaming, el diumenge 8 a les 13:45h

 

Els sub 20 jugaran a Jaca el migdia del dia 7 amb l’objectiu de seguir-se rodant davant de rivals més forts. El rival blanc i vermell és el segon millor equip de la categoria i disposa de molts jugadors que són la base de l’equip sènior.

 

 

L’equip U17 també viatjarà a Donosti per jugar un partit de la seva lliga davant dels bascos. Dos oponents del mateix nivell sobre el paper i que segur que disputaran un partit molt igualat.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com