El Puigcerdà va caure a la semifinal de la copa del rey en els darrers intants i de forma cruel

Tot i el domini i bon joc durant el partit, un equip just d’efectius va veure com un gol a falta de 20 segons no els permetia defensar el títol.

BARÇA HOCKEY GEL
4:3
( 1-2, 1-1, 2-0 )
CG PUIGCERDA

L’equip de la Cerdanya va posar contra les cordes al subcampió de lliga en la segona semifinal del cap de setmana. Un partit ben plantejat tàcticament en el que només la falta d’encert dels groc i negres va evitar que dominessin àmpliament el marcador. El porter Rapún també va fer una molt bona actuació sota els pals del Puigcerdà.

El primer període va començar amb un gol de Pol Costa #81 després d’interceptar una passada de la defensa rival. Tot i l’empat blaugrana que va arribar poc després, la segona líniea cerdana estava molt inspirada i una gran triangulació entre Costa, Kelvey Brown Tona i Mar Paul #04 va acabar amb el gol del capità, que només va haver d’empènyer el puck a l’interior de la porteria.

En el segon temps Pol Costa novament posava l’1 a 3 en el marcador després d’un bon moviment per definir davant del porter del Barça. A partir d’aquí el Puigcerdà no va marcar més i va veure com topava amb el desencer propi i les bones intervencions del porter blaugrana. El Barça va anotar en les acaballes del període un gol en superioritat.

En el tercer període el Puigcerdà no va trobar el camí de la porteria rival i el Barça primer va igualar el partit gràcies a un slap escorat i a falta de pocs intants un contracop molt elèctric va permetre al davanter de la capital catalana convertir el definitiu gol que decantava el pas a la semifinal pels blaugrana.

El partit es pot tornar a veure en l’enllaç següent:

L’altra semifinal l’havia guanyat el C Jaca per 5 a 2. Els aragonesos enuna ajustada final es van imposar al Barça hoquei gel per 3-2, aconseguint el doblet de títols amb una setmana de diferència.

S’acaba una temporada en la que el Puigcerdà ha caigut en semifinals de lliga i de copa, davant del campió i el subcampió, respectivament.

Altres categories del club:

D’altra banda en categoria U9 es van jugar partits amistosos entre el CG Puigcerdà i el CH Jaca. Una primera presa de contacte pels joves jugadors amb la competició en el que no es comptabilitzen els gols però si que es coneixen i gaudeixen de l’hoquei gel.

Cristina Rohmund

 

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com