El Puigcerdà va sortir clarament derrotat de Majadahonda i es confirma com a cuer

(foto Marc Monés)

lnhh Sènior

SAD MAJADAHONDA
7:0
( 1-0, 2-0, 4-0 )
CG PUIGCERDA

 

El SAD Majadahonda va guanyar clarament al CG Puigcerdà i no li va donar cap opció de treure res positiu de la seva visita a la serra madrilenya. Certament l’equip de Puigcerdà viatjava amb moltes baixes però en un partit amb poca intensitat poc va poder fer davant d’un rival molt disciplinat i amb més actitud per aconseguir els punts en joc. Molts errors no forçats sobretot a la rereguarda, falta de concentració, poc encert en les ocasions de gol, sobretot en el primer període i una manca de confiança motivada per les baixes amb les que es viatjava, van ser determinants.

S’haurà de seguir treballant per recuperar el nivell de fa unes setmanes, intentar fer-se forts a casa per assolir l’objectiu d’entrar a playoff i sobretot tornar a tenir bones sensacions. La sort que ha faltat aquest any arribarà i l’equip ha d’estar preparat per aprofitar-la.

Amb aquesta clara derrota el Puigcerdà queda com a cuer destacat i 4 punts. Majadahonda quart amb 10 punts. Un més el FC Barcelona amb 11. Jaca segon amb 23 i CHH Turi Urdn primer amb 24.

 

U20

LA NEVERA MAJADAHONDA
8:5
( 3-3, 3-2, 2-0 )
CG PUIGCERDA

L’equip sub20 va plantar cara a un conjunt sobre el paper molt superior i els va obligar a la remuntada. Amb 9 jugadors sub17 dels 12 alineats, el jove equip ceretà va tractar de tu a tu un grup molt més experimentat i que és el favorit a emportar-se la categoria. A més van jugar el millor partit de la temporada contra aquest difícil rival que actualment va primer en la classificació. Fins a la meitat del partit el marcador era dominat pels groc i negres i l’equip local va haver d’esforçar-se més de lo previsible per decantar el partit del seu bàndol.

El CG Puigcerdà segueix cuer amb 5 punts. Dos més l’Huarte amb 7. Tercer el Txuri Urdin amb 13 punts. Segon el FC Barcelona amb 17 i primer La Nevera Majadahonda amb 27 punts.

L’entrenador Barnola va fer una valoració de les dues categories, júnior i sènior:

U17

VALDEMORO ICE TEAM
0:6
( 0-3, 0-1, 0-2 )
CG PUIGCERDA

El resultat positiu del cap de setmana va venir de l’equip sub17. En la progressió de les darreres setmanes els nois d’Hilario i Estanyol van dominar clarament el marcador tot i que el joc no va ser l’esperat pel cos tècnic. Excés de confiança davant d’un rival clarament inferior i cansament de bona part de l’equip després de jugar amb sub20 unes hores abans semblen les causes més probables. Tot i el mal partit es va poder deixar la porteria a 0 i guanyar clarament els 3 punts. A més l’autocrítica feta en el si del vestuari segur que ajudarà a no baixar mai més la guàrdia i seguir amb el bon treballat fet fins ara.

El jove equip de la Cerdanya queda sisè a la classificació, amb 8 punts. Per darrere té al Milenio Logroño amb 8 punts i el Valdemoro Ice Team amb 0. Per davant el CHH Txuri Urdin i La Nevera amb 12. Tercer CH Huarte amb 20 punts. Segons FC Barcelona amb 24 punts. Primers CH Jaca amb 29 punts.

L’entrenador Marc Estanyol ens explica com va anar el partit:

premsa i comunicació CGP :
www.clubgelpuigcerda.com

 premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png