El Puigcerdà no va poder amb el Majadahonda i acaba una temporada per oblidar caient a semifinals de la copa

(foto de Javi Gómez)

El Puigcerdà no va poder arribar a la final de la copa després de perdre amb un Majadahonda que enguany li ha guanyat els tres enfrontaments directes. Els U15 van superar les semifinals de lliga amb Bipolo i aniran a Jaca la setmana que ve per lluitar pel títol de la categoria.

SH MAJADAHONDA
6:3
( 1-1, 2-1, 3-1 )
CG PUIGCERDA

Bona semifinal del Puigcerdà en dues de les tres parts del partit. Majadahonda va saber madurar un partit i rotar 4 línies de jugadors per arribar més frescos en el tram final del partit i imposar-se clarament en el marcador.

El primer període, el més igualat dels tres va ser una lluita de tu a tu entre els dos equips. Els gols van arribar en el tram final. Faltant dos minuts per acabar la part, en ple canvi #77 Pablo Muñoz va interceptar una passada en la sortida de zona de Majadahonda i es va plantar contra el porter fent una dribling cap al pal llarg i anotant el primer gol del partit. Però abans d’acabar la part Majadahonda va empatar el partit i els dos equips van marxar al primer descans empatats.

Poc després de començar el segon període va arribar un gerro d’aigua freda en forma de gol madrileny. El Puigcerdà va saber passar el mal moment i aprofitant una bona triangulació en una superioritat entre Granell, Zemchenko i Costaculminada pel darrer, el #81 del Puigcerdà rematava en el segon pal i tornava la igualada al lluminós poc més enllà de la meitat del partit. Faltant dos minuts pel final del període una jugada coas to coast d’un jugador de Majadahonda va acabar en el fons de la porteria puigcerdanesa deixant un 3-2 en el marcador que encara donava opcions als de la Cerdanya en la tercera part.

En el tercer període el desgast físic de jugar una línea de jugadors menys va pesar en les cames del Puigcerdà. Anar per darrere en el marcador i veure com el rival no flaquejava segurament va ser clau. Pocs minuts després de l’inici de la tercera part una pastilla interceptada a la línea blava va deixar un dos contra dos ben resolt pels majariegos que posaven distància en el marcador. El Puigcerdà mitjançant #92 Ignat Zemchenko va retallar distàncies tot i que el cansament era palpable. Hi havia temps suficient per remuntar i el Puigcerdà hi posava més cor que cames. El gol que acabava amb la resistència cerdana arribava en una llarga superioritat i un rebot que acabava a la pala de l’anotador madrileny, que no perdonava i tornava a posar al seu equip dos gols per davant a falta de 5 minuts. Aquí s’acabava el partit i encara arribaria el darrer gol de l’equip vencedor uns segons després.

Un partit que s’escapava per detalls i que resumia la temporada del Puigcerdà masculi, una plantilla molt bona però que no acabava de donar el seu màxim rendiment.

L’entrenador Salva Barnola, ja en el viatge de tornada posava el punt final a la temporada:

Per revisar el partit es pot fer en el següent enllaç:

La final serà una redició de la final de la lliga, entre CH Jaca i SH Majadahonda