El Puigcerdà guanya amb nota al Barça i manté el segon lloc

 

CG PUIGCERDA
8:3
( 4-3, 0-0, 4-0 )
BARÇA HOQUEI GEL

Primera victòria de la temporada del CG Puigcerdà davant de la seva afició. Una victòria treballada i materialitzada en l’inici del tercer període amb un gol ràpid només començar que va posar diferència de dos gols i va minar la moral del FC Barcelona.

Primera part trepidant amb 7 gols en total i remuntada del FC Barcelona als dos gols inicials de l’equip local que va sortir més endollat per emportar-se el partit. Obra de Muñoz y Tuohimaa. Novament l’equip local s’avançava mitnançant Rivero però a la jugada següent el FC Barcelona aconseguia tornar a empatar. I al final del període el Puigcerdà aconseguia posar-se davant en el marcador gràcies a una superioritat doble obra del capità Bastien Tona. Un porter blaugrana que no va tenir la seva millor nit i que va ser substituit la resta del partit.

En el segon període la intesitat es va mantenir però ni els gols ni les ocasions van fluir d’igual forma. Un període molt més trabat i amb poques ocasions per les dues parts.

El tercer període va ser clau en la victòria local donat que només començar un greu error de la defensa barcelonina l’aprofitava Nacho Granell per avançar de dos gols al seu equip. Tuohimaa, Tona y Rivero van aprofitar que el rival va baixar els braços esperant una millor ocasió per emportar-se la victòria de la capital ceretana.

Els nois dirigits per Barnola i Hilario van contemporitzar aquest tercer període i van arriscar més. Els entrenadors van donar minuts a tots els seus jugadors que va semblar que arribessin més sencers a la fi del partit que els seus rivals barcelonins

Amb aquesta victòria el CG Puigcerdà segueix com a segon amb 12 punts. Txur Urdin que va guanyar el seu partit amb el cuer es manté líder amb 18. Jaca és tercer amb 8, FC Barcelona quart amb 6 i tanca la classificació el SAD Majadahonda amb 3.

La setmana que ve el CG Puigcerdà descansarà i la següent viatjarà a Donostia per intentar donar la sorpresa a casa del líder de la competició

G PUIGCERDA
2:6
( 1-3, 0-0, 1-3 )
BARÇA HOQUEI GEL

L’equip sub 20 va fer un bon partit davant de líder de la categoria plantejant-li més problemes dels esperats. Tot i la bona actuació dels joves jugadors ceretans no van poder evitar la derrota clara al final del partit.

 

CG PUIGCERDA
1:11
( 0-1, 0-8, 1-2 )
CD BIPOLO

 

L’equip sub 14 va fer dos extraordinaris primer i tercer període però el segon no va sortir de la mateixa manera. Tot i això el combinat de Salinas i Estanyol estan demostrat una gran millora els darrers partits i superant les dificultats que es van presentant i poc a poc van retallant diferències en relació als rivals.