El Puigcerdà guanya al Jaca a la pròrroga en un partit impressionant

Victòria vibrant a la pròrroga del femení

CG PUIGCERDA
6:5
( 1-0, 2-4, 2-1, 1-0 )
CH JACA

Final d’infart en la pròrroga per un partit igualat ple d’alternatives pels dos equips.

El Puigcerdà començava manant en el partit. En un primer terç molt igualat, #09 Kiera O’hare en els instants finals anotava el primer gol del partit en un mà a mà amb la portera visitant després de rebre una passada milimetrada de #64 Judit Pareja.

El segon període seria la part en la que es van veure més gols. Jaca empatava només començar però en els instants finals d’una superioritat el Puigcerdà anotava gràcies a una jugadora que tornava al gel després d’una lesió, #13 Carla Bascón. En dos minuts Jaca capgirava el marcador però en una nova superioritat local la capitana #26 Paula Giménez Pereiro empatava un partit que es jugava de poder a poder entre les dues rivals.  Poc després en inferioritat el Jaca tornaca a posar-se per davant i amb aquest resultat acabava el segon temps

El tercer període arrancava amb la remuntada local. Dos gols en menys de dos minuts de la “maga” #13 Carla Bascón que animaven a l’equip i al públic. Però les visitants no entregaven el partit i empataven ja en els 10 darrares minuts de temps regular. Un gol que arribava just després d’una ocasió clarissima del Puigcerdà. Els dos equips tenien ocasions per emporatar-se el partit però finalment s’acabaven els 60 minuts i el partit anava a la prórroga.

Un temps afegit amb gol d’or que començava 3 vs 3 i que al final del primer canvi es produia una sanció en les files visitants que seria determinant. Un tir de la  capitana #26 Paula Giménez Pereiro suposava el gol decisiu davant la decepció de l’equip que perdia i l’alegria del què guanyava.

Per recuperar el partit

Altres catregories del club:

 

CG PUIGCERDA
1:3
( 1-0, 0-1, 0-2 )
CH JACA

 

 

 

Balanç molt positiu d’una generació que està molt motivada i que està obtenint un nivell molt alt per l’edat que tenen. En el torneig no es comptabilitzen els gols però els equips saben si ho han guanyat tot o no.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com