El Puigcerdà femení serà a la final 4 de la copa de la reina i el masculí anirà a Donosti per jugar els quarts de final

(foto de Bea Pereiro)

L’equip femení jugarà contra Majadahonda, el seu botxí a la lliga, per intentar arribar a la final de la copa la propera setmana. Els nois del masculí aniran el 6-7 d’abril a la pista del Txuri Urdin per intentar accedir a la final 4 de la copa del rei de Jaca. Els U11 van tornar de Logroño molt contents de la seva actuació

CH JACA
1:5
( 1-1, 0-3, 0-1 )
CG PUIGCERDA

Tot i que les locals es van avançar i van intentar posar en dificultats al Puigcerdà, les groc i negres van saber imposar la seva qualitat i emportar-se el partit i la primera plaça de la lligueta de quarts. Aquest fet serà definitiu per jugar la segona semifinal contra les subcampiones de lliga i qui va deixar al Puigcerdà sense final, SH Majadahonda el proper dia 23 a les 19:30h.

El partit començava malament per les noies de Yuldashev que a la meitat del primer període encaixaven un gol després d’un rebot darrere de la porteria davant del qual la portera Moreno no podia fer res. L’empat arribava al final del període. El domini del Puigcerdà durant tota la part el transformava la capitana #26 Paula Giménez Pereiro en l’empat. Interceptava una sortida de zona a la línea blava i sortia com un coet cap a la porteria jacetana. En l’u contra el porter la jove davantera no fallava i permetia marxar al primer descans amb taules en el lluminós.

Uns minuts després de començar el segon període, #12 Megan Norris aprofitava un rebuig de la portera aragonesa per marcar per alt. L’atac del Puigcerdà havia segut contundent i la menuda canadenca no fallava davant de l’oportunitat d’avançar al seu equip. Arribant a la meitat del partit i en superioritat, #19 Jana Gutiérrez demanava el puck a Megan Norris i atacant la porteria anotava un bon gol de tir creuat contra el que no podia fer res la portera. El quart de les de la Cerdanya arribava en situació de quatre contra quatre. Una connexió canadenca entre Dakota McAlpine i #12 Megan Norris desviant pel seu segon gol de la tarda.

En la tercera part només hi hauria un gol i arribaria de jugada personal en superioritat per part de la capitana #26 Paula Giménez Pereiro. El Jaca necessitava la victòria per accedir a la final 4 i el Puigcerdà volia guanyar per evitar a les campiones del Txuri Urdin. La diferència en el marcador jugava a favor del Puigcerdà, així com el cansament d’unes aragonses que el dia abans al vespte havien jugar a Logroño un altre partit.

Amb la victòria el Puigcerdà allargarà una setmana més la temporada i acabarà el proper cap de setmana amb un o dos partits enfunció del resultat de dissabte. L’equip vol arribar a la final però davant tindrà al rocós Majadahonda, que ja les va eliminar remuntant en les semifinals de la lliga.

Per reviure el partit:

KOSNER CLUB HIELO HUARTE
2:4
( 0-1, 1-2, 1-1 )

Un partit molt efectiu i seriós per part d’una plantilla reduïda va ser suficient per sumar el segon punt dels vuitens de copa del rei i ara el Puigcerdà anirà de visitant a doble jornada a Donosi per intentar guanyar a un Txuri Urdin que enguany encara no han pogut batre.

El partit es va desequilibrar a les acaballes del primer període quan un gol de #67 Julian Edstrom avançava als cerdans, aprofitant un servei de #81 Pol Costa després que el caòtic canvi de línies local deixés sol al suec del Puigcerdà. En els primers minuts del segon període mentre jugaven en superioritat els navarresos marcaven després d’un rebuig del porter Rapun que perdia al puck de vista. Després d’un bon intercanvi d’oportunitats en les que els locals s’haurien pogut posar per davant i quan el segon porter d’Huarte ja portava uns minuts al gel el Puigcerdà després d’un conracop ràpid, l’sniper de Llívia, #09 Nacho Granell, tornava a posar per davant al Puigcerdà. I un minut després #92 Ignat Zemchenko distanciava al Puigcerdà aprofitant una passada des de darrere de la porteria de mateix Nacho Granell que l’habilitava a prop del pal esquerre de la porteria navarresa perquè l’hispano rus marqués a plaer. En el tercer període, pocs minuts després de començar, es va veure un gol que podria ser el millor de la temporada. #51 Casper Santanen des de darrere la porteria va elevar el puck amb la pala del seu estic i va col·locar la pastilal a l’interior de la porteria. L’anomenat gol Michigan que és una autèntica jugada de fantasia i que suposava el quart gol dels de la Cerdanya. Huarte va anotar un segon gol que segellaria el resultat definitiu.

Ara el Puigcerdà haurà de jugar-se a la pista donostiarra del Txuri Urdin una doble jornada, el 6 i 7 d’abril, per intentar classificar-se per la final 4 de la copa del rei que es jugarà a Jaca una setmana després, el 13-14 en el darrer cap de setmana de competició d’aquesta temporada per lequip sènior masculí.

foto Marc Monés

Per tornar a veure el partit:

Altres categories

Bones sensacions dels U11 al festival de Logroño. Molts gols, victòries però sobretot una gran experiència per un grup que fa els primers passos en competició i que ha fet un balanç molt positiu del festival nacional. Liderats perl gran Sergey Zemchenko els joves jugadors s’ho van passar molt bé jugant, que és lo principal per començar.