El Puigcerdà femení jugarà a Huarte per fer un pas endavant contra un rival directe

El CG Puigcerdà sènior femení viatjarà a Huarte, Pamplona, per enfrontar-se a unes rivals que ocupen la part baixa de la classificació. Un equip navarrès amb poques jugadores que ha guanyat un partit, de moment, aquesta temporada però que ha experimentat una lleugera millora les darreres jornades.

El partit serà el proper dissabte 16 a les 21:15h. a la pista del complex lúdic d’Huarte, a pocs kilòmetres de la capital Pamplona. Jugaran les setenes classificades empatades a punts amb les sisenes: CG Puigcerdà, amb 6 punts; contra les vuitenes, CH Huarte, amb 2.

En l’equip navarrès juga la davantera ceretana Davinia Alfonsín. Una jugdora de les perilloses de les oponents, formada en les categories inferiors del CG Puigcerdà, que ja fa uns anys que està competint amb Huarte en la màxima categoria estatal.

Les ceretanes estan molt motivades per intentar emportar-se els punts i saben que no serà senzill. L’objectiu d’entrar a playoff queda lluny encara però és una il·lusió per l’equip de recent formació. Les navarreses volen lluitar per millorar la seva posició i tenen a les ceretanes just per sobre, així que podríem dir que són rivals directes ara mateix.

L’entrenadora jugadora Gemma Ortiz, com cada setmana, va deixar la seva prèvia de l’enfrontament:

 

L’equip U17 es desplaçarà a Logroño i Huarte respectivament, dissabte i diumenge. A la capital de la Rioja hauria de trobar un rival més assequible que a Navarra, on li espera un equip que marxa quart en la classificació i que ha aconseguit millors resultats que els de la Cerdanya.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com