L’equip femení no va poder fer res davant les líders invictes i màximes favorites als títols.

CHH TXURI URDIN
5:1
( 1-0, 4-0, 0-1 )
CG PUIGCERDA

Deu jugadores i dues porteres, aquest va ser l’equip que va anar a plantar cara al rival més fort a batre aquest any. Una bona feina de les puigcerdaneses no materialitzant les ocasions disfrutades però que van aguantar molt bé a unes rivals que tenen molts recursos i golejadores i que en 5 minuts de descontrol van emportar-se clarament el partit.

L’heoricitat va começar molt bé en el primer temps en el que el Puigcerdà va resistir en el marcador i va aconseguir pràcticament igualar en llançaments a les rivals. Un gol de jugada personal d’una de les jugadores més experimentada de les basques va suposar l’únic gol de la part.

El segon període les locals van sentenciar el partit amb 4 gols en 5 minuts. Una petita desconnexió en un parcial dominat per l’equip local que va saber aprofitar els pocs errors que el Puigcerdà va cometre durant el partit.

El tercer parcial va tornar a ser molt igualat i va arribar el gol de l’honor, aconseguit per #08 Bridget O’hare.

Per part de les cerdanes van jugar totes les jugadores incloses les porteres, que es van repartir equitativament els minuts de partit.

Cal seguir treballant per aconseguir certificar la classificació per playoff. El proper 08 de gener hi haurà un partit que podria ser decisiu a Puigcerdà, amb la visita de Milenio Panthers, un dels rivals directes per la cuarta posició de la taula classificatòria.

foto de Bea Pereiro

Els U18 van guanyar a Donostia per 2-4, el darrer gol aprofitant que els rivals van arriscar i van treure el porter per intentar empatar. Un partit en el que els groc i negres van adelantar-se en dues ocasions però els locals van aconseguir empatar les dues. En el tercer període va venir el gol que tornava a decantar el marcador i el final.

Cap de setmana també de lliga catalana en la que U13, U11 i U9 van jugar partits contra Andorra HG i Barça HG. Bones sensacions generals de tots els implicats. Els joves jugadors es motiven molt per poder competir i tenen un objectiu en forma de partit als entrenaments que fan durant la setmana per seguir creixent com a jugadors i com a conjunt.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com