El Puigcerdà cau a Majadahonda però passa com a primer a la final four de la copa que es jugarà la setmana que ve a Madrid

L’equip sènior va plantar cara però no va poder guanyar el darrer partit de la fase de classificació de quarts de final que donava accés a la fase final de la copa. Tot i la derrota l’equip passa com a primer classificat degut a la diferència de gols en el triple empat.

SH MAJADAHONDA
6:4
( 2-1, 2-2, 2-1 )
CG PUIGCERDA

L’equip sènior del CG Puigcerdà va perdre a Majadahonda en la darrera jornada de la fase de classificació. Amb el bon resultat aconseguit a casa la setmana passada, 8-0 davant el Txuri Urdin, només una debacle hauria impedit que el Puigcerdà pogués defensar títol coper la propera setmana a la pista d’Hortaleza, a Madrid capital. I és que tot i la derrota, com que es va produir un triple empat a dues victòries en la classificació, el Puigcerdà va quedar primer de la lligueta de quarts i s’enfrontarà a la segona semifinal al subcampió de lliga.

El partit va començar amb intensitat local, com era d’esperar, ja que Majadahonda necessitava guanyar per no quedar eliminat de la copa que es jugarà ben a prop de casa seva. Els madrilenys es van avançar en el marcador amb un gol de rebot típic en el seu repartiment. L’equip de superioritat cerdà, que ahir va estar molt inspirat, no va fallar i Pol Costa #81 empatava el partit a mig període. Una superioritat local tornava a posar per davant al Majadahonda abans del primer descans.

La segona part començava amb uns locals disposats a sentenciar el partit i aconseguien anotar un altre gol. Novament Costa escurçava diferències en superioritat. En ple intercanvi de cops, Majadahonda tornava a anotar, un gol ue suposava el 4-2 i Nacho Granell #09 tornava la mínima diferència en el marcador. Amb el 4-3 s’arribava al segon descans.

El definitiu període semblava que el Puigcerdà podria competir pel partit però el gol de l’empat no arribava i si ho feia un altre gol madrieny. Un nou power play ajudava a Evgenii Lapenkov #37 a ajustar el resultat. Però amb el Puigcerdà volcat a l’empat i amb menys calma per jugar les superioritats, Majadahonda sentenciava amb un gol a pocs minutsd’acabar.

S’acabava un partit difícil pels cerdans, que havien viatjat amb pocs efectius i amb alguns jugadors fent malabarismes per arribar a Madrid. El Puigcerdà es va classificar novament per la final a 4 de la competició en la que defensarà títol, aconseguit a Jaca l’any passat.  El viatge al centre de la península es repetirà la setmana que ve per medir-se al subcampió de lliga, Barça Hoquei gel, en un derbi que servirà per determinar el segon finalista de la copa.

Huarte i Txuri Urdin per la seva banda van jugar un partit dominat pels donostiarres en el que van saltar guspires. Tot i l’àmplia victòria basca el triple empat i la derrota maplia a Puigcerdà els va condemnar a l’eliminació.

CH Jaca es va proclamar campió de lliga després d’anotar el gol definitiu als pocs minuts de començar la pròrroga del cinquè i definitiu partit. Un Barça molt ben plantat al gel va anar igualant els gols locals i va tenir contra les cordes a uns vermells que tornen a guanyar la lliga 7 anys després.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com