El Puigcerdà aconsegueix la primera victòria de la temporada a Barcelona

BARÇA HOQUEI GEL
2:4
( 0-0, 1-3, 1-1 )
CG PUIGCERDA

Partit amb molta intensitat el disputat al palau de gel blaugrana la nit de dissabte. Un Puigcerdà que tot i les dificultats que se li van anar presentant durant el partit va saber patir per emportar-se els primers tres punts de la temporada. Els ceretans va donar la sensació d’estar més rodats i preparats físicament que els seu rival i van aprofitar millor les ocasions que van tenir durant els 60 minuts de joc.

El partit va començar amb domini local com sol ser habitual degut a les dimensions de la pista i les condicions especials del gel de la mateixa. Però el Puigcerdà va agafar la altrenativa aviat i va portar la major part del pes del partit i del marcador. Durant el primer temps cap dels dos equips va transformar les ocasions que van tenir i en l’intercanvi e cops els visitants van sr una mica més incisius.

El segon període començava amb un gol matiner del davanter 26# Alex Jociles assistit per 17# Ramon Morer després d’un faceoff guanyat. L’equip pirinenc dominava la situació i posava contra les cordes al seu rival barceloní. Quan pitjor jugava el FC Barcelona, dos minuts abans d’arribar a la meitat del partit, aconseguia la igualada després d’una rematada al segon pal amb el porter desplaçat. El Puigcerdà seguia insistint i forçava noves sancions. Tot i jugar durant molts minuts amb superioritat aquesta no es veia convertida en gols i l’equip local supotava molt desgastat al jugar tants minuts en inferioritat. El Barça disposva d’un llançament de penal que el porter Grinfogels aturava. Pocs minuts després el CG Puigcerdà després d’una bona circulació de puck, pressionava amb ganes i Marc Paul conectava un tir des de la línea blava que impactava de rebot en un contrari i el recollia 10# Kustaa Tuohimaa per fer una mica de justícia en el marcador i avançar al seu equip. A pocs minuts d’acabar la part un power play ben coduit per Boronat acabava amb un tir col·locat del capità 19# Bastien Tona que suposava l’1 a 3. Però després d’una sanció al jugador 8# Reinis Demiters  l’àrbitre considerava que el sancionat l’havia volgut escupiari el sancionava a vestuaris deixant a l’equip durant 5 minuts més 2 de la sanció sense el concurs del millor defensa ceretà.

El Puigcerdà començava la tercera part de la pitjor forma possible, encaixant un gol en el primer moviment de power després d’un slap des de la líniea blava. Semblava que la significativa baixa e Demiters castigaria la dèbil moral de l’equip groc i negre. I no era així. L’equip va resistir la resta d’inferioritat i va esperar la seva oportunitat que va arribar a la recta final del període. Després d’una sanció local i passats pocs segons una jugada enrevessada davant la porteria va acabar amn un nou gol del capità 19# Bastien Tona que deixava el definitiu 2 a 4 en el marcador.

Ja no quedava temps per més i per fi l’equip de Barnola podia celebrar una merescuda i treballada victòria després de començar la lliga amb tres derrotes.

Es davanter Pablo Muñoz ens fa una valoració el partit:

En l’altre partit Txuri Urdin quanyava claramanet a SAD Majadahonda a domicili per 1 a 5 i s’afiançava clarament en la primera posició de la classificació amb 9 punts. La resta d’equips estan empatats a tres punts tot i que alguns tenen partits pendents i encara no està reflectit en les classificacions oficials la sanció al CH Jaca per la incompareixença de la segona jornada.

La setmana que ve el Puigcerdà descansarà i visitarà la següent al SAD Majadahonda, tot esperant la sanció al defensa letó Demiters per l’expulsió de partit d’avui.

6:0
( 2-0, 3-0, 1-0 )

L’equip sub20 no va tenir opcions davant d’un equip blaugrana molt superior en tot moment. Era previsible la diferència en el marcador degut a la diferència en potencial i els joves jugadors entrenats per Barnola no van poder fer més que aprendre dels errors comesos i adonar-se que davant d’un equip com el barceloní la falta de concentració es paga molt cara.

2:17
( 0-4, 2-5, 0-8 )
CH JACA

Dur correctiu a l’equip sub 17 dels que enfonsa la moral d’un equip, sobretot tan jove. Els nois de Soler i Castell no els queda més remei que oblidar aquest partit i treballar molt dur per evitar la desconnexió patida, començant de 0 i mirant de trobar la motivació suficient per aprofitar el numerós equip que hi ha.

Tindran una ocasió ben aviat ja que divendres aprofitant el dia festiu aniran a Pamplona per medir-se al Huarte.