El Puigcerdà aconsegueix cinc dels sis punts en joc en un cap de setmana maratonià

El Puigcerdà es va deixar un punt conra els Vickings després de forçar la prórroga. Així i tot, manté el liderat amb dos punts d’aventage respecte el Jaca, que és l’immediat perseguidor, just abans de la recta final de la fase regular en la que es decidiran les posicions pel playoff.

KOSNER CLUB HIELO HUARTE
4:8
( 0-3, 2-2, 2-3 )
CG PUIGCERDA

Primer partit del cap de setmana en el que el Puigcerdà va distanciar-se el primer període i va semblar que dossificava esforços la resta de les parts pensant en el viatge i partit que faltava. Huarte no va baixar mnai els braços tot i el resultat clar i un Puigcerdà intermitent va treure els punts amb poca brillantor.

Una de les armes més temibles de l’equip del la Cerdanya, el power play o superioritat, no va acabar de rutllar. Només el primer gol va arribar en aquesta situació d’aventatge. Un llançament des de la blava de Mark Skutar el va desviar #22 Oriol Boronat per inagurar el marcador gairebé arribats als deu primers minuts de partit. Poc després una gran jugada personal de #27 Sean McGovern suposava el segon gol. Just abans del final del període i en situació d’inferioritat #09 Nacho Granell posava el 0-3 en el marcador, encarrilant el partit.

El segon període va començar amb el 0-4 aconeguit per #07 Marc Gómez. Poc després #92 Ignat Zemchenko perforava la porteria navarresa. A partir d’aquí el Puigcerdà va quedar anclat en el resultat i Huarte ho va aprofitar per anotar dos gols en el segon període. Amb passes al darrer moment i aprofitant rebots i errades defensives els blaus van aviar al Puigcerdà que fins al final s’havia de seguir patinant.

Després de la xerrada al vestuari el Puigcerdà va tornar endollat en el tercer període i va anotar dos gols. #09 Nacho Granell i #17 Ramon Morer en van ser els autors. Dues superioritats locals van sertvir perquè dos gols més pugessin en el lluminós. En el segon ja jugava el porter Lucarini, amb minuts després que Rapún jugués la major part del partit.  Un gol final de #09 Nacho Granell per aconseguir el seu hadtrick particular deixava el resultat final i permetia als puigcerdanesos agafar el bus per desplaçar-se a Majadahonda per jugar el partit l’endemà. L’equip arribava a la 1h a l’hotel per descansar a tota màquina.

El partit també va deixar la notícia del debut amb l’equip sènior del jugador Martí Marsal.

NORDIC VIKINGS
4:5
( 1-1, 1-2, 2-1, 0-0,*LP:1-2 )

Un partit d’hoquei de tu a tu, amb altrernatives en el joc i marcat per la gestió de les superioritats.

El Puigcerdà va começara a remolc. Un gol de #69 León K-B Tona en superioritat va igualar el partit en el primer període. Un primer temps marcat per la poca efectivitat dels power play puigcerdanesos i la manca de conexió de les línies groc i negres.

El segon període va començar molt millor i el Puigcerdà es va arribar a posar 1 a 3. Primer #92 Ignat Zemchenko en inferioritat i després #81 Pol Costa donaven esperança als cerdans per decidir el partit. Però els locals no es donarien per vençuts i escurçaven diferències per deixar-ho tot obert al tercer període.

En el tercer temps, els Vickings van capgirar el marcador en pocs minuts. El Puigcerdà estava contra les cordes però un gol de #27 Sean McGovern va forçar la prórroga.

El temps afegit va estar condicionat a superioritats no aprofitades dels dos equips i en els llançaments de penals l’encert de Zemchenko, anotant dos penes màximes, va ser decisiu per sumar el segon punt del partit i consolidar el liderat.

Darrer partit dels Vikings a la lliga espanyola 2021-22 en el que van donar una mica més de si. El porter local va ser un autèntic mur pels puigcerdanesos que van veuer com, encarant la fase final de la lliga regular, els equips estan augmentant el nivell i caldrà treballar molt encara per tenir opcions als títols.

La setmana que ve el Puigcerdà descansarà i la següent viatjarà a Barcelona per medir-se al vigent campió.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com