El femení rebrà al Jaca i el masculí anirà a Navarra

Foto: Joan Reyes

Els equips sènior del club tornaran a tenir compromisos aquest cap de setmana. L’equip femení jugarà a casa contra el CH Jaca i el masculí visitarà al Kosner CH Huarte de Pamplona, els dos al vespre de dissabte.

 

Dissabte 02/10

21:00h. CG PUIGCERDÀ – CH JACA

El conjunt cerdà, que recuperarà jugadores per aquest cap de setmana, sembla que podrà comptar amb fins a tres línies per afrontar la visita de les aragoneses. Pocs mesos després de que Jaca eliminés a Puigcerdà en la fase prèvia de la copa del rei de la temporda passada, es tornaran a trobar dos equips coneguts, però amb un equip cerdà una mica renovart. Es preveu un partit disputat tot i que no està clar encara quin és el nivell real dels dos equips en la competició.

El principal perill del Jaca són Paula Moreno i Victoria Serrano, dues jugadores que habitualment són cridades pel seleccionador espanyol. D’un temps cap aquí és un equip que no para de créixer i que va protagonitzar una progressió ascendent la temporada passada que les va portar a la final 4 de la copa del rei. No tenen un número massa elevat de jugadores i força divers en edats. Però són esportistes compromeses que porten el groc i blanc de club molt interioritzat.

Els dos equips han començat la lliga de forma oposada. Puigcerdà va guanyar a Huarte 0-2 la setmana passada amb una gran actuació de les seves jugadores. Bon treball defensiu en general i amb dues superioritats dos gols en moments clau del partit en va tenir prou l’equip de la Cerdanya per emportar-se l’emfrontament. Jaca per la seva banda va perdre 1-16 contra un dels màxims favorits a la lliga, Txuri Urdin. Un resultat molt gran i que no ajuda a saber l’estat real de l’equip vermell i blanc.

L’entrenador Kulikov declarava:

El partit es podrà seguir pel canal de TV de la FEDH.

Dissabte 02/10 -Jornada 3

21:45h. KOSNER CH HUARTE – CG PUIGCERDÀ

Visita a un dels nous equips de la competició en una pista en la que feia temps que no s’hi jugava cap partit però en la que el Puigcerdà hi ha guanyat algún títol fa una dècada.

Entrenats per un exjugador molt conegut en el món de l’hoquei gel espanyol, Jorge Calvo “Popi”, s’espera un equip jove, ben ordenat i lluitador que voldrà aprofitar les reduides dimensions de la pista navarresa per sorpendre als puigcerdanesos. Evitar transicions ràpides i aprofitar la reducció d’espais poden ser claus. La porteria d’Huarte estarà defensada per un porter que va defensar una temporada en categoria U20 al Puigcerdà, Chente Vázquez.

Després de la inesperada derrota de diumenge passat, sobretot després del resultat de dissabte, els jugadors groc i negres volen tornar a guanyar i fer bo el pronòstic davant d’un rival sobre el paper de menys nivell.

L’entrenador Barnola declarava el següent:

 

El partit no es podrà veure pels canals habituals així que s’informarà per les xarxes socials del club del resultat.

 


Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com