El CG Puigcerdà va plantar cara al líder de la lliga

(crèdit foto Yann Rieu)

lnhh Sènior

CG PUIGCERDA
3:4
( 1-1, 0-1, 2-2 )
CHH TXURI URDIN IHT

L’equip sènior del CG Puigcerdà va posar contra les cordes al líder de la lliga estatal, CHH Txuri Urdin i va acabar perdent per la mínima, tornant al camí del bon treball.

L’equip donostiarra va viatjar al pirineu català amb alguna baixa sensible i amb una certa prudència per arribar en òptimes condicions en la semifinal de copa a la seva pista dos dies després. El Puigcerdà ho va aprofitar per igualar el partit més de lo esperat jugant un bon hoquei i demostrant que quan es pot treballar amb molts jugadors és més senzill plantejar dificultats als oponents. Va poder preparar un partit amb tres línies compensades i que van posar en dificultats a un complicat contrincant que es va veure una mica sorprès.

Tot i anar sempre per darrerre en el marcador les sensacions van ser molt bones i la gestió de les superioritats en aquest partit va ser molt més profitiosa. Un parell d’errors als pocs minuts de començar el tercer període van ser determinants i la remuntada local ja només va quedar a mitges. Però la satisfacció de la bona feina feta va quedar una mica minimitzada pel resultat insuficient

Els goleajadors del Puigcerdà van ser Nacho Granell en una ocasió i Pablo Muñoz per partida doble.

U20

CG PUIGCERDA
2:8
( 0-3, 1-3, 1-2 )
CHH TXURI URDIN IHT

Els joves d’U20 tot i treure millor resultat que en el seu darrer enfrentament amb l’equip donostiarra no van tenir cap opció.

premsa i comunicació CGP :
www.clubgelpuigcerda.com

 premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png