El CG Puigcerdà va guanyar al Txuri i redueix distància amb la quarta posició

CG PUIGCERDA
5:4
( 2-2, 1-2, 2-0 )
CHH TXURI URDIN

L’equip femení va saber patir en el partit per acabar capgirant-lo en el tercer temps i emportar-se 3 valuosos punts davant de l’equip que el precedeix en la classificació.

Un primer període en el que les locals van portar el pes del marcador pero en el que ja es va veure que el Txuri Urdin estava mentalitzat per emportar-se els punts en joc. Tot i avançar-se les locals en dues ocasions després d’un gol en superioritat d’Ainhoa Merino i un altre de Gabriela Barangé; les dues aventatges van ser neutralitzades per les jugadores donostiarres.

En el segon període les basques van posar una marxa més i van adelantar-se en el marcador a pocs minuts de comentçar el període. La golejadora local Merino, autora d’un had trick en el partit, va empatar el partit però mig minut després el Txuri tornava a avançar-se en el marcador i marxava al segon descans per davant en el lluminós.

En el tercer període les jugdadores locals van ser més efectives que les visitants i gràcies a dos gols de Bridget O’HAre primer i Ainhoa Merino després, van capgirar el marcador i es van emportar un partit per la mínima. Fins a la botzina final les jugadores del Txuri Urdin ho van intentar i van estar a punt de forçar la prórroga.

Valoració de Glòria Sirvent el dia després del partit:

Després de la victòria davant de les quartes classificades el Puigcerdà s’hi aproxima amb 18 punts, cinquenes. Txuri quartes amb 21. Valdemoro terceres amb 23. Sumendi segones amb 27 i les intractables Majadahonda primeres amb 36. Per darrere de les ceretanes, CH Jaca sisenes amb 13, setenes Granada amb 9. Vuitenes Milenio Logroño amb 4. I tanca la classificació Huarte amb 2 punts.

La propera setmana el CG Puigcerdà es desplaçarà a Granada en un viatge complicat degut a la dificultat del trajecte. En el partit d’anada les ceretanes van guanyar per 6 a 4 gràcies a un bon primer període en el que les granadines s’havien d’adaptar a la pista després del periple en furgoneta fins la Cerdanya.