El CG Puigcerdà resol devant del SAD Majadahonda amb una important victoria moral per l´équip ceretà

Foto arxiu Toni Blanco

SAD MAJADAHONDA 1 CG PUIGCERDÀ 3 ( 1-2, 0-0, 0-1 )

Important victoria moral per els nois de Salva Barnola, a priori en un desplaçament ple de dificultats els ceretans aconsegueixen resoldre devant del SAD Majadahonda , sens dubte comença a donar fruit el treball ferm i intens dels darrers anys.

A la primera part un gol primerenc al minut 12 inagurava el lluminós per part del Majadahonda, la réplica venia els propers 3 minuts per part del CG Puigcerdà amb 2 gols en menys de 2 minuts per part de #41 Uri Boronat i el capità #19 Bastien Tona, la segona part sense gols alvirava el canvi estratégic del rival amb parcial a zero i  que es mantindria fins la tercera part on # Marc Paul  assitit per #9 Granell i #10 Tuohimaa imposava el definitiv 1 a 3 al marcador.

El mateix#9 Marc Paul ens valorà el següent, importantísima victoria de l´équip amb uns dels rivals directes, hem sapigut controlar el cap que ha estat la clau, 3 punts cap a casa i contentíssims tornem cap a Puigcerdà despres del llarg desplaçament.

En Júnior també s´imposà al SAD Majadahonda per 4 a 6 amb parcials de ( 2-1, 1-3, 1-2 ) en un partit sense gaire complicacions tret de jugar amb escasses  dues línies de joc, gols de #6 Oriol Paul,#7 Marc Gómez amb 1 i de #13 Pol Costa,#24 Pol Durán amb 2 cadascú.

Foto CGP

Cap de setmana rodó per a totes les categoríes ja que a casa els nois de U14 i U17 aconseguien véncer al visitant Milenio Panthers de Logroño.

U17 CG PUIGCERDÀ 8 MILENIO PANTHERS LOGROÑO 4

gols aconseguits per #7 Marc Gómez, #12 Lluís llorens amb un i 5 gols de #14 Miquel Angel Gota

U14 CG PUIGCERDÀ 9 MILENIO PANTHERS LOGROÑO 0

gols aconseguits 2 per #7julien Bataille, 3 #10 Indira Bosch, 1 #16 Anuar Rabat, 2 per #56 Tom Dubreu i tanca amb 1 gol #60 Aleix Estanyol.